Systemer

Skyve- og foldedører

Slipp omgivelsene inn i stuen og nyt utsikten, lyset og de flytende overgangene mellom ute- og innerommet. Med våre godt isolerte skyvedører i aluminium og PVC er skillet mellom deg og omgivelsene bare noen få millimeter. Vinterhagen går i ett med hagen – balkong og terrasse utvider stuen. Aluminium er et materiale som på grunn av sin stabilitet kan tilby skyvedører med slanke profiler og store glassflater. Dette gir maksimal transparens og lysinnfall. Det finnes mange muligheter innen skyve- og foldedørseriene våre. Definer hvilke faktorer som er viktige for deg i forhold til energieffektivitet, innbruddsikkerhet, komfort og design – så leverer vi det du vil ha.

Les mer

Våre systemer

Ta en nærmere titt på våre fantastiske systemer

  • Over 80 års erfaring

  • Hundrevis av leverte prosjekter

  • Proff montasje

  • Tett oppfølging

Skyve- og foldedører

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

1

BEHOLD ET KOMFORTABELT INNEMILJØ

Ønsket om store vinduer skal ikke gå på bekostning av et godt innemiljø. Våre skyvedører er godt isolert og holder kulden ute om vinteren og varmen ute om sommeren. De gir til enhver tid et komfortabelt inneklima og holder samtidig energiforbruket nede.

2

INNBRUDDSSIKKERHET OG KOMFORT

Aluminium er et bærekraftig materiale som kan gjenbrukes i det uendelige. Det har en høy stabilitet som gir en god innbruddssikkerhet. Du kan i tillegg velge komponenter som hever sikkerhetsnivået opp til motstandsklasse 2 (RC2).

Med beslagskomponentene SmartStop og SmartClose kan du tilføye det lille ekstra for en mer komfortabel og sikker betjening av skyvedøren. SmartStop sørger for at døren bremses ned før den treffer karmen og hindrer at noe eller noen kommer i klem, mens SmartClose drar døren elegant inn i lukket posisjon.

3

SKYVEDØRER FOR ENHVER SMAK

En skyvedør skal være tilpasset vær og klima, behovet for komfort og personlig stil. Derfor tilbyr vi ulike varianter av skyvedører med ulik design og forskjellige egenskaper. Skyvedøren kan hente inn naturen eller fungere som romskille for en behagelig romfølelse. Dør i vinterhagen eller som glassdør inn til vinkjelleren – vi støtter deg gjennom hele prosessen.

Skyve- og foldedører

Sjøfartsbygningen

Les mer

Se hvordan vi i Elverhøy Aluminium og Glass løste utfordringer og leverte en skreddersydd løsning for Sjøfartsbygningen.

Skyve- og foldedører

Skyve- og foldedører

Villa N

Les mer

Når dine ønsker møter våre skreddersydde løsninger blir resultatet en praktfull villa hvor utsikten til sjøen kan nytes i hver krik og krok

Skyve- og foldedører

Karenslyst Alle 7

Les mer

Bli inspirert av vår løsning for Karenslyst Allé 7. Vi leverte dører og vinduer som ga bygget et moderne og innbydende uttrykk.

Les mer om

Skyve- og foldedører

Produkter

Med god kompetanse, kvalitetsprodukter og engasjerte medarbeidere er Elverhøy en av de mest fleksible og komplette leverandørene av glass og aluminiumløsninger i det norske markedet.