OFFENTLIGE BYGG

Elverhøy er den av fasadeentreprenørene i landet med høyest andel arbeidere med fagbrev i glassfaget. Våre fagarbeidere sikrer at våre kunder får installert kvalitetsprodukter på riktig måte.

fleksible, innovative og kunnskapsrike

Elverhøy har levert glass og aluminiumssystemer til en rekke offentlige prosjekter. Og har opparbeidet oss bred og etterspurt erfaring som lagspiller i store entrepriser. Vi har rykte på oss å være fleksible, innovative og kunnskapsrike. Elverhøy innehar som en den eneste fasadeentreprenør tiltaksklasse 2 innen prosjektering i vårt fagområde.

Iveraeta sikkerhet både for personer og bygg

Med lang erfaring og høy kompetanse er Elverhøy en trygg aktør i markedet. Vi leverer alltid i tråd med det til enhver tid gjeldende regelverket for å kunne ivareta sikkerheten til både mennesker og bygninger.

Offentlige bygg er store investeringer og utsettes for mye slitasje og variert bruk. Våre produkter er slitesterke og robuste og bidrar dermed til å  minimere behovet for vedlikehold.

Offentlige bygg skal være tilgjengelig for alle uansett forutsetninger, vi er derfor opptatt av å alltid levere egnede løsninger som bidrar til byggets lovpålagte universelle utforming.

Et bilde av et stort offentlig skolebygg.

Redusert energibruk og sunt innemiljø

Dagslys er en verdifull ressurs og en kompleks disiplin. Elverhøy har vært en ledende aktør i markedet i snart 90 år, og har dermed mestret kunsten å bringe dagslys inn i bygninger. Ved hjelp av innovative systemer optimaliserer vi utnyttelsen av naturlig lufting og lys. På denne måten bidrar vi til å redusere energiforbruket samtidig som vi skaper et sunt miljø for alle brukere av bygget.

God lufting er også viktig for et sunt innemiljø. Ved hjelp av løsninger for naturlig ventilasjon kan vi både bidra til bedre lufting enn den tradisjonelle mekaniske luftingen og begrense byggets energiforbruk ytterligere. Eksempelvis er bruk av takluker en ypperlig og effektiv måte å slippe ut overskuddsvarme.