Premiumboliger

Innsiden av et oppholdsrom i en moderne hytte med fantastisk utsikt på utsiden av vinduene.

Elverhøy har etablert seg som en foretrukket leverandør av glass og aluminiumsprodukter til premiummarkedet. Vi leverer grensesprengende løsninger med innovative systemer fra Schüco og Lamilux.

En vakker fasade på en nydelig villa ved sjøen.

PanoramaDesign

Maksimale glassflater fra gulv til tak med en minimal ramme karakteriserer Panorama Design skyvedører som er innfelt plant i vegger, tak og gulv. Forstyrrende terskler og brede profiler hører fortiden til. Realiser dine utsiktsdrømmer sammen med oss!

© Schüco International KG

Slipp omgivelsene inn

Slipp omgivelsene inn i stuen og nyt utsikten, lyset og flytende overganger mellom ute og inne. Med våre godt isolerte skyvedører i aluminium og PVC er skillet mellom deg og omgivelsene bare noen få millimeter. Vinterhagen går i ett med hagen – balkong og terrasse utvider stuen. Aluminium er et materiale som på grunn av sin stabilitet kan tilby skyvedører med slanke profiler og store glassflater. Dette gir maksimal transparens og lysinnfall.

Innsiden av et oppholdsrom i en moderne hytte med fantastisk utsikt på utsiden av vinduene.

Maksimal utsikt

Nyt maksimal utsikt med våre systemer. Skyvedører med mulighet for å åpne et 90°-hjørne. Med to- og trespors åpningsvarianter kan du realisere helautomatiserte eller manuelt betjente skyvedører med karmer som er skjult i vegg, gulv og tak. Sammen med de andre produktene i Panorama Design serien kan både faste glass og åpningselementer med minst mulig synlige aluminiumsprofiler realiseres.