Privatmarkedet

Innsiden av et oppholdsrom i en moderne hytte med fantastisk utsikt på utsiden av vinduene.

Elverhøy har etablert seg som en foretrukket leverandør av glass og aluminiumsprodukter – også til privatmarkedet. Vi leverer grensesprengende og bærekraftige løsninger av høy kvalitet. Gjennom tett oppfølging, faglig engasjement og et bredt spekter av tilpasningsdyktige produkter kan vi sammen realisere dine visjoner for din bolig/ditt prosjekt.

En stor, svart smart-dør med et stort håndtak og en digital flate ved siden.

© Schüco International KG

Skyve-, folde og ytterdører

Ny dør - nye muligheter

Skap et førsteinntrykk som varer med en ny, lekker og smart ytterdør i aluminium. Alle våre dører er utstyrt med moderne komfort og sikkerhet og kan skreddersys etter dine behov.

Slipp omgivelsene inn i stuen og nyt utsikten, lyset og de flytende overgangene mellom ute- og innerommet med våre skyve og foldedører. Våre slanke profiler og store glassflater sørger for maksimal transparens, lysinnfall og funksjonalitet.

Et vakkert oppholdsrom med vinduer fra gulv til tak og en nydelig utsikt på utsiden.

© Schüco International KG

Vindu og panorama-design

Slipp omgivelsene inn

Vi mennesker er avhengig av dagslys. Med dagens vinduer kan man la lyset flomme inn i våre hjem. Bytte av vinduer er ofte en lønnsom investering både for miljøet, din egen lommebok og boligverdien. Våre vinduer er funksjonelle, vedlikeholdsvennlige og har lang holdbarhet.

Nyt maksimal utsikt med Panoramadesign-systemer. Hvor karmer og overganger mellom produktene er skjult i vegg, gulv og tak.

Et bilde av et tilbygg i glass som fungerer som en forlengelse av det opprinnelige oppholdsrommet.

© Ståle Nilsen

VINTERHAGER OG HAGESTUER

Nyt omgivelsene året rundt

Tilføy boligen din et ekstra rom ved en isolert vinterhage. Om vinteren kryper du inn under et lunt pledd og ser hvordan snøen daler ned og småfuglene koser seg på fuglebrettet. Om sommeren åpner du opp, flytter ut og nyter hver solstråle som kiler mot huden. Uansett hvilket årstid du befinner deg i, la vinterhagen åpne hjemmet ditt og øk bocomforten.