Glasstak og takvinduer

Dører

© Schüco International KG

Gjør et første inntrykk allerede i inngangspartiet. Ytterdører i aluminium er lekre og smarte med moderne komfort. Du skreddersyr din egen dør til å passe akkurat din stil og dine behov og utstyrer den med det siste innen sikkerhet og teknologi. De finnes både som utadslående og innadslående ytterdører og du kan velge blant et bredt sortiment av tilbehør og designhåndtak. Utover det tilby vi dører til en stilren utgang til balkongen samt Heavy Duty-versjoner som tåler stor belastning i hverdagen.

Dører

© Schüco International KG

© Schüco International KG

Et godt førsteinntrykk

Inngangspartiet kan skreddersys til å passe akkurat din stil og vi utstyrer ytterdøren med det siste innen sikkerhet og teknologi. Du kan få døren både som utadslående og innadslående, og du kan velge blant et bredt sortiment av tilbehør og designhåndtak.

Dører

© Schüco International KG

Det perfekte design

En perfekt ytterdør består av karm, ramme og dørfylling som passer sammen. Dørfyllingen bygges inn rammen og er det viktigste designelementet. Forskjellige former og farger bidrar til å gi ditt inngangsparti et individuelt design. For deg som ønsker en ytterdør som skal se stor og elegant ut, anbefaler vi en fylling som overlapper rammen på begge sider. Da vil både utsiden og innsiden av døren få et større uttrykk.

Vi tilbyr deg et omfattende sortiment av forskjellige dørfyllinger i et ubegrenset fargeutvalg. Du kan velge mellom elokserte overflater via RAL- og metallic-lakker til sandblåste struktureffekter. Du kan også få karm, ramme og fylling i ulike farger ute og inne. Last ned Schüco ColourChart her.

Dører

© Schüco International KG

© Schüco International KG

Door Control System

Nå kan du assosiere intelligent dørkommunikasjon og adgangssikkerhet med sofistikert design og høy brukervennlighet. La huset ta ansvar! Schüco Door Control System (DCS) er et unikt modulært dørstyringssystem der moderne teknologi presenteres i et tidløst og stilfullt design – helt til å stole på og helt enkelt å betjene. Modulene for åpning, lukking og overvåking kan kombineres fritt etter ditt behov. DCS er det eneste systemet på markedet som integreres i dørens profilsystem, slik at inngangspartiet fremstår som en gjennomført designenhet.


Dører

© Schüco International KG

© Schüco International KG

Velg det optimale dørhengsel

Det er viktig å velge riktige dørhengsler siden disse skal bære hele vekten av dørbladet, fungere sikkert over lang tid og samtidig se bra ut. Du kan velge blant tre typer hengsler til din ytterdør. Vi anbefaler skjulte dørhengsler til dere som ønsker en glatt dør uten synlige beslagsdeler. Schücos minimalistiske og slanke kanthengsler harmonerer best med dørens profillinje, mens utenpåliggende dørhengsler er den klassiske varianten og kan være en elegant designdetalj. Alle hengslene fra Schüco har vist beste kvalitet og robusthet i intensive langtidstester.

Føl deg trygg med innbruddssikre dører fra Schüco

© Schüco International KG

© Schüco International KG

Steng farene ute med våre ytterdører

Hjemme skal du kunne føle deg trygg. For å imøtekomme de ulike sikkerhetsbehovene vi mennesker har, tilbyr vi avanserte låsesystemer og utstyr som gjør det mulig å tilpasse døren ditt behov for sikkerhet. Motstandsklassen RC forteller deg hvor effektiv beskyttelse inngangsdøren din gir mot innbruddsforsøk. Våre ytterdører fra Schüco tilbyr sikkerhetskomponenter opp til motstandsklasse RC 3. Politiet anbefaler å ha minst motstandsklasse 2 på ytterdører. Ta kontakt med oss og få ditt inngangsparti skreddersydd til ditt sikkerhetsbehov.

© Schüco International KG

Forenkle betjeningen av din inngangsdør

Å kunne åpne døren via smarttelefonen er bare en av mange måter å forenkle betjeningen på. Vi tilbyr Schücos systemløsninger med alt fra automatiske låssystemer via dørtelefonanlegg med video til statusovervåking. Det finnes et bredt spekter av intelligente systemløsninger som sørger for bedre bo- og livskvalitet. Schüco Door Control System (DCS) er et slikt produkt. Dørstyringen inneholder effektiv adgangskontroll med fingeravtrykk eller via bluetooth på mobilen og en omfattende dørkommunikasjon med videokamera, intercom og ringeklokke. I tillegg kan du øke inngangspartiets funksjon og design med en LED-spot, et indirekte belyst husnummer og en bevegelsessensor.

Dører

© Schüco International KG

God varmeisolering for et behagelig inneklima

En varmeisolert ytterdør sikrer deg et behagelig inneklima uansett hva temperaturen er ute. På vinteren holdes varmen inne i huset og om sommeren holdes varmen ute. Døren Schüco AD UP 90.SI tilbyr deg den beste isoleringsevnen med u-verdier ned til 1,0 W/m2K. Døren tilbyr god tetthet, med lufttetthet opp til klasse 4 og slagregnstetthet opp til klasse 8a. Den har god lydisolering og er en stabil konstruksjon med lang holdbarhet og minimalt vedlikehold. Trenger du ikke fullt så god varmeisolering tilbyr vi Schüco AD UP 75. Denne har en mindre byggedybde enn 90-systemet og virker lettere i bruk.