Glasstak og takvinduer

Glassfasader

​Moderne bærekraftig arkitektur dreier seg om mer enn maksimal energieffektivitet. La deg inspirere av et fleksibelt og bredt utvalg av glassfasader for fremtidens bygg.

Glassfasader

Kvalitet og utsøkt design

Glassfasader av høyeste kvalitet, utsøkt design og integrering av intelligente funksjoner kombinert med optimale ytelser kjennetegner tidsriktige glassfasader i aluminium. Schüco dekker alle disse egenskapene i fasadekonseptet, Schüco FWS (Façade Wall System). Denne systemplattformen av glassfasader tilbyr arkitekter og designere kreativ frihet, kombinert med de beste egenskapene og kostnadseffektiv produksjon.

Glassfasader

Glassfasader med bæreevne

Glassfasader er selvbærende og kan i sin helhet monteres på utsiden av selve hovedkonstruksjonen, men også som mindre glassfelt i åpninger mellom dekker eller i klimavegger. Det finnes et bredt utvalg av glassfasader og kombinasjonsmuligheter. En kjent fasadekombinasjon er den såkalte varm/kaldfasaden, som fremstår som en helglassfasade med vinduer og kledning i samme liv og med svært gode isolasjonsegenskaper.

Glassfasader

Et bredt utvalg av kombinasjons-muligheter

Glassfasadene er kompatibel med andre produkter fra Schüco og åpner opp for stor valgfrihet i design og glasstype. Vi tilbyr alt fra varme glass, screentrykte glass til glass med integrerte egenskaper som selvrensing og solceller. Du kan etter eget ønske integrere andre produkter, som åpningsvinduer for lufting eller dører for å kunne åpne opp mot utvendige arealer.

Glassfasader

Glassfasader

No items found.

Har du et prosjekt i tankene?

Vi vil gjerne høre fra deg