Glasstak og takvinduer

Skyve- og foldedører

© Schüco International KG

Slipp omgivelsene inn i stuen og nyt utsikten, lyset og de flytende overgangene mellom ute- og innerommet. Med våre godt isolerte skyvedører i aluminium og PVC er skillet mellom deg og omgivelsene bare noen få millimeter. Vinterhagen går i ett med hagen – balkong og terrasse utvider stuen. Aluminium er et materiale som på grunn av sin stabilitet kan tilby skyvedører med slanke profiler og store glassflater. Dette gir maksimal transparens og lysinnfall. Det finnes mange muligheter innen skyve- og foldedørseriene våre. Definer hvilke faktorer som er viktige for deg i forhold til energieffektivitet, innbruddsikkerhet, komfort og design – så leverer vi det du vil ha.

Skyve- og foldedører

© Schüco International KG

© Schüco International KG

BEHOLD ET KOMFORTABELT INNEMILJØ

Ønsket om store vinduer skal ikke gå på bekostning av et godt innemiljø. Våre skyvedører er godt isolert og holder kulden ute om vinteren og varmen ute om sommeren. De gir til enhver tid et komfortabelt inneklima og holder samtidig energiforbruket nede.

Skyve- og foldedører

© Schüco International KG

INNBRUDDSSIKKERHET OG KOMFORT

Aluminium er et bærekraftig materiale som kan gjenbrukes i det uendelige. Det har en høy stabilitet som gir en god innbruddssikkerhet. Du kan i tillegg velge komponenter som hever sikkerhetsnivået opp til motstandsklasse 2 (RC2).

Med beslagskomponentene SmartStop og SmartClose kan du tilføye det lille ekstra for en mer komfortabel og sikker betjening av skyvedøren. SmartStop sørger for at døren bremses ned før den treffer karmen og hindrer at noe eller noen kommer i klem, mens SmartClose drar døren elegant inn i lukket posisjon.

Skyve- og foldedører

© Schüco International KG

© Schüco International KG

SKYVEDØRER FOR ENHVER SMAK

En skyvedør skal være tilpasset vær og klima, behovet for komfort og personlig stil. Derfor tilbyr vi ulike varianter av skyvedører med ulik design og forskjellige egenskaper. Skyvedøren kan hente inn naturen eller fungere som romskille for en behagelig romfølelse. Dør i vinterhagen eller som glassdør inn til vinkjelleren – vi støtter deg gjennom hele prosessen.

Skyve- og foldedører

© Schüco International KG

© Schüco International KG

HEVE-SKYVEDØR – HØYISOLERT SKYVEDØR MED STOR DESIGNFRIHET

Våre heve-skyvedører ASE 60 og ASE 80.HI (HI=høyisolert) har et stilrent formspråk som harmoniserer med de fleste hustyper. Disse egner seg godt for store åpningselementer med opptil fire bevegelige dørblad, og kan åpnes fra siden eller i midten. I tillegg finnes det i disse produktseriene også hjørneløsninger. Ved å heve skyvedøren minsker friksjonen og det blir lett å dra døren til siden, samtidig som gummipakninger sørger for god tetthet når døren senkes i lukket stilling.

© Schüco International KG

© Schüco International KG

PASK-SKYVEDØR – HØYISOLERT VIPPE-SKYVEDØR FOR VÆRUTSATTE OMRÅDER

Den elegante PASK-skyvedøren i aluminium fra Schüco er en av de tetteste skyvedørskonstruksjonene vi kan tilby det norske markedet. Denne døren flukter med de faste sidefeltene i lukket tilstand, men kan vippes inn og skyves langs en skinne på innsiden av sidefeltene. Dette gjør at skyvedøren kan settes i luftestilling når du ønsker å slippe inn frisk luft, uten å åpne elementet helt. Med PASK kan du realisere store skyvedører med høy tetthet mot vær og vind. Dette er en skyvedør som er spesielt godt egnet for værutsatte steder.

Bilde: © Kristine Mengel, kirstinemengel.dk

© Schüco International KG

PANORAMA DESIGN – MAKSIMAL UTSIKT, MINIMAL RAMME

For alle som ønsker mer uforstyrret utsikt – mer glass enn med Schüco Panorama Design skyvedører er ikke mulig. Disse skyvedørene utmerker seg ved store glassflater fra gulv til tak med en minimal ramme. Besøk Panoramadesign-siden for mer informasjon.

Skyve- og foldedører

© Schüco International KG

ET BREDT SPEKTER AV FARGER OG VRIDERE

Du kan velge mellom et bredt spekter av ulike farger og overflater. Last ned Schüco Colour-App her. Du kan sette prikken over i en med designvridere og -håndtak. Last ned brosjyren her og velg ditt design.