Glasstak og takvinduer

Vinduer

© Schüco International KG

Skap uttrykket du ønsker i din bolig med vinduer i aluminium

Vinduer

© Schüco International KG

© Schüco International KG

Vinduer for et lyst og komfortabelt hjem.

Vi mennesker er avhengig av dagslys. Dagens høyisolerte vinduer gjør det mulig å la lyset flomme inn i våre hjem. For deg som pusser opp er det lønnsomt å bytte til moderne vinduer, i tillegg til lavere oppvarmingskostnadene øker du verdien på eiendommen din. Vi tilbyr deg også uisolerte vinduer til innvendig bruk som skillevegg eller i hagestuen din. Vinduene er funksjonelle, vedlikeholdsvennlige og har lang holdbarhet.

Vinduer

© Schüco International KG

Grenseløst innslipp av lys

Skap en lekker ramme rundt omgivelsene utenfor med glass i tak og vegger! Transparens i yttervegger og tak gir uendelig tilgang til naturlig dagslys, en luftig romfølelse og et særegent bomiljø. Så ikke la størrelsen på vinduene begrense deg, men la fantasien få fritt spillerom. Vi hjelper deg med å gjøre idéene om til virkelighet.

Vinduer

© Schüco International KG

© Schüco International KG

Vinduer med integrert solskjerming

Vinduer på passivhusnivå med integrert solskjerming og god lydisolering

Planlegg riktig solskjerming allerede fra start
For å opprettholde et godt bo- og arbeidsmiljø trenger vi å regulere lys- og varme innslipp. Solskjerming skal hindre blending og i tillegg hindre solen i å varme opp rommet. Innvendig solskjerming hindrer at vi blendes av solen, men stopper ikke varmen fra å komme inn. Varmen må stoppes på utsiden av fasaden. Utvendig solskjerming kan noen ganger være mindre estetisk og upraktisk for boliger og bygg i vindutsatte områder. Med det koblede aluminiumsvinduet Schüco AWS 120 CC.SI stoppes varmen av små lameller som ligger inne i vinduet. Et trelags-glass på innsiden av dette igjen hindrer varmen i å komme seg videre gjennom vinduskonstruksjonen og inn i rommet.

Vinduer

© Schüco International KG

© Schüco International KG

Skyvevinduer for innvendig og utvendig bruk

Slipp frisk luft inn med skyvevinduer fra Schüco enten med isolerte eller uisolerte vindusprofiler.

Aluminium er et stabilt materiale og kan tilby skyvedører med slanke profiler og store glassflater, noe som gir maksimal transparens og lysinnfall. Hvem drømmer ikke om å kunne åpne opp stuen, kjøkkenet eller andre rom med et par raske grep? Det finnes et spekter av muligheter innenfor vårt skyvedørsområde. Du kan selv definere hvilke faktorer som er viktige for deg i forhold til energieffektivitet, innbruddsikkerhet, komfort og design.

Oppretthold et komfortabelt inneklima
Vi ønsker å tilby deg åpningsbare vinduer som ikke går på bekostning av et godt innemiljø. Skyvevinduene må kunne holde kulden ute om vinteren og varmen ute om sommeren. Våre skyvevinduer fra Schüco har god varmeisolering, noe som til enhver tid gir et komfortabelt inneklima og holder energiforbruket nede. I tillegg er produktene laget av aluminium, et bærekraftig materiale som kan gjenbrukes i det uendelige.

© Schüco International KG

© Schüco International KG

Håndtak og vridere

Som alle andre bygningskomponenter må også vindusvridere og dørhåndtak imøtekomme høye krav på funksjonalitet og design. Med vårt vrider- og håndtakssortiment får du ikke bare prikken over i en for hjemmet ditt. Det inneholder også effektive og funksjonelle komponenter til bygningsautomasjon og -sikkerhet.

Schüco håndtak og vindusvridere er preget av enkelt betjening og et rent formspråk som setter et ekstra designpreg på produktene. Klare linjer og skjulte beslag sørger for et tidløst utseende. Med mekaniske eller mekatroniske komponenter tilbys effektive funksjoner for sikkerhet og bygningsautomasjon. I sortimentet finnes den perfekte løsningen for nærmest alle bruksområder.

© Schüco International KG

Vinduer

© Schüco International KG