Glasstak og takvinduer

Vinterhager og hagestuer

Tilføy boligen din et ekstra rom ved en isolert vinterhage. Om vinteren kryper du inn under et lunt pledd og ser hvordan snøen daler ned og småfuglene koser seg på fuglebrettet. Om sommeren åpner du opp, flytter ut og nyter hver solstråle som kiler mot huden. Uansett hvilket årstid du befinner deg i, la vinterhagen åpne hjemmet ditt og øk bocomforten.

Vinterhager og hagestuer

Uterom og terrassetak for en lang sommer

Nordmenn har kun noen få måneder til å samle D-vitaminer. Et ekstra rom i glass og aluminium sørger for nok lys og vil øke både bokvaliteten og verdien på boligen. Når du velger isoleringsgrad bestemmer du også hvor lenge du vil at sommeren skal vare og konstruksjonstypen avgjør hvor nær naturen du kommer. Planlegg vinterhagen eller utestuen din sammen med oss, slik at vi kan tilpasse den din byggestil og dine behov. Vi gir deg rådgivning hele veien fra skisse til ferdig montasje.

Vinterhager og hagestuer

Vinterhage for åretrundt-bruk

Nyt følelsen av å sitte ute året rundt. Med vinterhager fra Schüco får du et ekstra rom å bo i. Den høyisolerte vinterhagen CMC 50.HI består av et glasstak og stabile aluminiumstolper som kompletteres med store vinduer og skyve- eller foldedører. Det finnes ulike designvarianter som passer alle typer hus og du velger selv størrelse, farge og funksjon. På varme sommerdager kan det for eksempel være komfortabelt med automatisk lufting og solskjerming, mens du mot kvelden effektivt stenger insektene ute med en myggnetting integrert i skyvedørskonstruksjonen. De stabile aluminiumstolpene er vedlikeholdsfrie og for at du ikke skal behøve å jobbe i ferien har vi konstruert taket slik at det nærmest er selvrensende.

Vinterhager og hagestuer

Vinterhager og uterom etter ditt behov

Vi designer ditt uterom og din vinterhage slik du vil ha den - fra en vinterhage med enkelt, rett pulttak til mangekantet modell i elegant paviljongstil. Ved å kombinere ulike elementer oppstår stadig nye planformer. Grunnriss og takvinkler kan tilpasses dine behov og ønsker. Vinterhager, uterom og terrassetak fra oss blir produsert med millimeterpresisjon etter mål – standardmål finnes ikke. Disse konstrueres i systemene Schüco FWS 50 og Schüco CMC 50.HI.

I våre konstruksjoner står du fritt til å kombinere med åpningselementer, som for eksempel skyvedører, foldedører, vinduer og slagdører. På varme sommerdager kan det være godt med automatiske lufteluker i taket som sørger for en god gjennomstrømning av frisk luft. Du kan velge mellom et bredt spekter av farger og overflater.

Vinterhager og hagestuer

Vinterhager og hagestuer

No items found.

Har du et prosjekt i tankene?

Vi vil gjerne høre fra deg