Barcode-rekken

Luftfoto av et tett byområde med moderne bygninger i varierende arkitektoniske stiler, omgitt av grønne åser under en delvis overskyet himmel.
Tre bygningsarbeidere på et delvis gjennomskinnelig gulv, sett ovenfra, med en av dem i bevegelse. de bruker verneutstyr og hjelmer nær et geometrisk metallrammeverk.
Tre bygningsarbeidere på et delvis gjennomskinnelig gulv, sett ovenfra, med en av dem i bevegelse. de bruker verneutstyr og hjelmer nær et geometrisk metallrammeverk.
En arbeider i oransje verneutstyr og hjelm er hengt opp i tau mens han rengjør glassfasaden til en moderne bygning, sett ovenfra.
Arbeidere som installerer glassruter på en bygnings moderne geometrisk mønstrede fasade, sett ovenfra, og viser en blanding av ferdige seksjoner og områder under bygging.
En person står på en gjennomsiktig glassgang høyt over byens gater, omgitt av moderne bygninger, mens to andre sitter på en benk i nærheten, og illustrerer et vågalt urbant arkitektonisk design.
Arbeidere som rengjør glasstaket i en moderne bygning ved hjelp av verktøy med lang håndtak, omgitt av urbane strukturer.
Tre bygningsarbeidere på en stålbjelke på en høyhustomt, med to sikringsbjelker og en som venter, satt mot et bakteppe av en by under klar himmel.
Arbeidere med hjelmer og seler renser en stor skrå glassfasade på en moderne bygning, og reflekterer en blå himmel.
Turister forbereder seg på en guidet grottetur, og samles på en utendørs glassplattform med utsikt over et naturskjønn landskap med bølgende åser og overskyet himmel.
To bygningsarbeidere i oransje synlige jakker installerer eller reparerer glasspaneler på en bygning utvendig, med et snødekt bylandskap i bakgrunnen.
Arbeidere rengjør glassgulvet på et høyhuss observasjonsdekk, utstyrt med sikkerhetsseler og refleksvester, omgitt av panoramautsikt over byen.
No items found.

Relaterte produkter

No items found.

Arkitekt

Byggeår

2022

Entreprenør

Fotograf

Oppsummering

Barcode-rekken
Barcode-rekken
Barcode-rekken

Alle bilder

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Nyhetsbrev

Takk for din interesse! Vi sender deg en e-post med instrukser for å bekrefte innmeldingen.

Det oppstod en feil som gjorde at vi ikke klarte å fullføre innmeldingen din. Vennligst prøv igjen eller kontakt oss.

Hvorfor burde jeg melde meg på nyhetsbrevet?