Høyest andel arbeidere med fagbrev

Elverhøy er den av fasadeentreprenørene i landet med høyest andel arbeidere med fagbrev i glassfaget. Våre fagarbeidere sikrer at våre kunder får installert kvalitetsprodukter på riktig måte.

To bygningsarbeidere i verneutstyr installerer eller reparerer glasspaneler i et høyhus, med utsikt over bybildet på en klar dag.
To arbeidere som bruker et spesialkjøretøy utstyrt med sugeputer for å installere eller reparere en stor glassrute på en bygningsdør. en arbeider betjener maskinen mens den andre assisterer, begge iført synlige jakker.

Grønn rehabilitering

Barcode-rekken

Les mer

Vårt engasjement og bidrag i Bjørvika i Oslo, hvor vi deltok på det sjette rehabiliteringsoppdraget i Barcode-rekken, er et bevis på at grønn rehabilitering lønner seg.

Glassfasader

Lørenskog Hus

Les mer

Ved å bruke glass som en del av konstruksjonen, har vi skapt en nesten sømløs fasade som lar besøkende nyte utsikten og følelsen av å være utendørs uavhengig av hvor i buen en befinner seg.

Dører

Haakon VII's Gate

Les mer

I Haakon VII´s gate er eleganse nøkkelordet, og med våre løsninger ble dette inngangspartiet kronen på verket

Kvalitet og ekspertise
siden 1936

Arbeidere i seler utfører vedlikehold på glassfasaden til en skyskraper, omgitt av urbane bygninger med grønne hustak.

Tiltaksklasse 2 innen prosjektering

Elverhøy har levert glass og aluminiumssystemer til en rekke offentlige prosjekter. Og har opparbeidet oss bred og etterspurt erfaring som lagspiller i store entrepriser. Vi har rykte på oss å være fleksible, innovative og kunnskapsrike. Elverhøy innehar som en den eneste fasadeentreprenør tiltaksklasse 2 innen prosjektering i vårt fagområde.

Ivareta sikkerhet for personer og bygg

Med lang erfaring og høy kompetanse er Elverhøy en trygg aktør i markedet. Vi leverer alltid i tråd med det til enhver tid gjeldende regelverket for å kunne ivareta sikkerheten til både mennesker og bygninger.

Offentlige bygg er store investeringer og utsettes for mye slitasje og variert bruk. Våre produkter er slitesterke og robuste og bidrar dermed til å  minimere behovet for vedlikehold.

Offentlige bygg skal være tilgjengelig for alle uansett forutsetninger, vi er derfor opptatt av å alltid levere egnede løsninger som bidrar til byggets lovpålagte universelle utforming.

En stor hjørnebygning med utvendig rød murstein med store vinduer, en fremtredende klokke og butikklokaler i første etasje, beliggende på en solrik dag i et urbant gatekryss med klar himmel.
En moderne, langstrakt bygning med hel glassfasade bak rader med solcellepaneler plassert på en gressmark under en overskyet himmel.

Redusert energibruk og sunt innemiljø

Dagslys er en verdifull ressurs og en kompleks disiplin. Elverhøy har vært en ledende aktør i markedet i snart 90 år, og har dermed mestret kunsten å bringe dagslys inn i bygninger. Ved hjelp av innovative systemer optimaliserer vi utnyttelsen av naturlig lufting og lys. På denne måten bidrar vi til å redusere energiforbruket samtidig som vi skaper et sunt miljø for alle brukere av bygget.

God lufting er også viktig for et sunt innemiljø. Ved hjelp av løsninger for naturlig ventilasjon kan vi både bidra til bedre lufting enn den tradisjonelle mekaniske luftingen og begrense byggets energiforbruk ytterligere. Eksempelvis er bruk av takluker en ypperlig og effektiv måte å slippe ut overskuddsvarme.

Nyheter

Vi leverer alltid i tråd med gjeldende regelverk for å ivareta sikkerheten til både mennesker og bygninger.