Kontakt

Om Elverhøy Aluminium og Glass

Dagslysspesialisten

Elverhøy er en av landets ledende bedrifter innen glass og aluminium. Vi er dagslysspesialisten som inspireres av å jobbe med god utsikt.

Vi i Elverhøy har lange tradisjoner, og er kjent for å ta vare på våre kunder, leverandører og omgivelser. Vi er en av landets mest komplette glass- og aluminiumsbedrifter – med en historie som strekker seg helt tilbake til 1939.

Med vår solide fagkompetanse utarbeider vi sammen med arkitekter, byggherrer og entreprenører kreative løsninger som gjør kundene våre synlige og tilgjengelige i sine markeder. Derfor er vi den foretrukne leverandøren i mange av landets fremste prosjekter både på nye bygg og rehabilitering av eksisterende.

Ved vår fabrikk med beliggenhet på sentrale Østlandet har vi moderne og effektive produksjonslinjer. Herfra leverer vi kvalitetsprosjekter og krevende løsninger.

Kvalifiserte, erfarne og dedikerte ansatte gjør at vi kan levere den beste opplevelsen til deg som kunde. Vi er teamet som tør å tenke utenfor boksen med innovative løsninger og setter miljø og samfunnsansvar på agendaen.