Elverhøy

Vi er landets fremste totalleverandør av dagslyssystemer, og gjennom partneravtaler med solide og innovative systemleverandører fører vi markedets bredeste sortiment innen glass og aluminium.

En fabrikk på enebakkneset med jorder og øyeren naturreservat i bakgrunnen.

Om Elverhøy

Elverhøy har som mål å hjelpe landets byggere med optimale dagslysforhold i sine bygg.

Elverhøy er landets største totalleverandør av dagslyssystemer, med et bredt spekter av produkter innen fasader, overlys, takvinduer, lukesystemer, skyve- og foldedører og vinduer.

Med god kompetanse, kvalitetsprodukter og engasjerte medarbeidere er Elverhøy en av de mest fleksible og komplette leverandørene av glass og aluminiumløsninger i det norske markedet.

Vår historie

Elverhøy er i dag 3. generasjon familiebedrift som ble etablert i 1936. Det startet som snekkerverksted, men etter hvert dreide dette mer over til bearbeiding av vindu og karmsystemer.

Fra 1999 inngikk selskapet partneravtale med Schuco, og fra 2012 ble selskapet Schuco premium partner. I den forbindelse utvidet selskapet sine produksjonslokaler for å imøtekomme en stadig økende etterspørel, og bygde en moderne fabrikk med til sammen 3500 m².

I 2021 inngikk selskapet partnerskap med en av de ledende produsentene av dagslyssystemer for tak, Lamilux Heinrich Strunz GmbH i Tyskland.

Vår fabrikk

Ved vår beliggenhet på sentrale Østlandet har vi bygd opp en moderne og effektiv fabrikk. Fabrikken er delt inn i ulike stasjoner hvor bearbeiding skjer med moderne cnc maskiner som bidrar til høy produksjonskapasitet og tilpasninger med svært høyt presisjonsnivå.

Produksjonsavdelingen består av 12 faste medarbeidere som med bred kompetanse innen våre produktområder produserer og sammenstiller produkter av høy kvalitet.

I våre fabrikklokaler har vi også etablert en linje for coating av glass, hvor vi behandler glassene for å oppnå varig beskyttende og vedlikeholds vennlig effekt.

Et bilde av en fabrikk med rammene til et stort vindu i en utradisjonell form med runde kanter.

Vår montasjeavdeling

Vår montasjeavdeling består av 15 kunnskapsrike og flinke montører som sikrer riktig montasje av Elverhøy’s produktportefølje som består av:

Logoen til bedriften "Schuco" i en dus farge.Logoen til bedriften "Schuco" i fargen svart.
Logoen til bedriften "Lamilux" i en dus farge.Logoen til bedriften "Lamilux" i fargene rød, blå og hvit.
Logoen til bedriften "Sapa" i en dus farge.Logoen til bedriften "Sapa" i fargen grønn.
Logoen til bedriften "CG-Glass & Facade" i en dus farge.Logoen til bedriften "CG-Glass & Facade".
Logoen til bedriften "Modum" i en dus farge.Logoen til bedriften "Modum" i fargen blå.
Logoen til bedriften "Pilkington" i en dus farge.Logoen til bedriften "Pilkington" i fargen grønn.