Vår historie

Elverhøy har vært en stolt leverandør av dagslys siden 1936. Vi skaper estetiske og funksjonelle løsninger der design møter funksjonalitet.

Elverhøy er mer enn bare en familiebedrift – vi er en partner i ditt boligprosjekt og er klare til å lyse opp ditt hjem med våre løsninger.

Elverhøy er Norges største leverandør av dagslyssystemer, og vi tilbyr et bredt utvalg av produkter, inkludert fasader, overlys, takvinduer, lukesystemer, skyve- og foldedører samt vinduer. Med våre dyktige medarbeidere og kvalitetsprodukter, er Elverhøy en av de mest allsidige og komplette leverandørene av glass- og aluminiumsløsninger i Norge.

Vår fabrikk

På sentrale Østlandet har vi bygd opp en moderne og effektiv fabrikk. Fabrikken er delt inn i ulike stasjoner hvor bearbeiding skjer med moderne cnc maskiner som bidrar til høy produksjonskapasitet og tilpasninger med svært høyt presisjonsnivå.

Produksjonsavdelingen består av 12 faste medarbeidere som med bred kompetanse innen våre produktområder produserer og sammenstiller produkter av høy kvalitet.

I våre fabrikklokaler har vi også etablert en linje for coating av glass, hvor vi behandler glassene for å oppnå varig beskyttende og vedlikeholds vennlig effekt.

Montasjeavdelingen

Produksjonsavdelingen består av 12 faste medarbeidere som med bred kompetanse innen våre produktområder produserer og sammenstiller produkter av høy kvalitet.

Arbeidere i seler utfører vedlikehold på glassfasaden til en skyskraper, omgitt av urbane bygninger med grønne hustak.

Sentrale personer

Administrasjon

No items found.

Prosjektledelse

Logoen til bedriften "Schüco" i en dus farge.Logoen til bedriften "Schuco" i fargen svart.
Logoen til bedriften "Lamilux" i en dus farge.Logoen til bedriften "Lamilux" i fargene rød, blå og hvit.
Logoen til bedriften "Sapa" i en dus farge.Logoen til bedriften "Sapa" i fargen grønn.