Kontakt

Om Elverhøy Aluminium og Glass

Vi er drevet av nysgjerrighet

Elverhøy drives av ambisjonen om å flytte grensene for hva et moderne vedlikeholdsfritt bygg kan være. Sammen med tekniske ingeniører, arkitekter og byggherrer utforsker vi mulighetene som ligger i samspillet mellom bygg og natur. Vi vet det kanskje er unorsk å si, men vårt mål er å være bransjens beste.

Å bli best er rett nok ikke noe som er gjort på en dag. Familiebedriften Elverhøy så dagens lys for første gang i 1939, og drives i dag av tredjegenerasjon Taaje på ledersiden. Å drive en bedrift gjennom generasjoner krever det samme som en familie: relasjoner. Vi tar vare på våre kunder, leverandører og omgivelser, og vi tenker langsiktig.

I 2011 investerte vi i en helt ny fabrikk på 3000 kvadratmeter med en moderne og effektiv produksjonslinje. Dette gir oss dagligfleksibiliteten til å levere høyt profilerende prosjekter og imøtekomme de mestkrevende løsninger. Kombinert med høyt kvalifiserte, erfarne og dedikerte ansatte gjør det at vi kan levere den beste opplevelsen til deg som kunde.

Vårt fokus er å realisere din visjon og sikre at dine forventninger møtes. Derfor er godt gjennomarbeidede prosjekter og felles eierskap en suksessfaktor for oss.Godt belyste leveranser gir det beste resultatet.

En lang historie til tross, ingen fremtid bygges på historie alene. Derfor står innovasjon og utvikling sentralt hos oss. Slik at vi hver dag kan jobbe med nye ideer og løsninger som vil være med å prege morgendagen. Både gjennom unike produkter og teknologi, og aller mest gjennom vår viktigste ressurs:menneskene som utgjør Elverhøy.