Scroll ned

På Gullhaug Torg leverte vi et helhetlig taksystem som gir dagslys og komfortventilasjon samt en rekke dører. Finn ut mer om systemene og produktene vi brukte her.

Gullhaug Torg

Luftfoto av en moderne bygning med et stort tak med solcellepanel, omgitt av andre bygninger og grønt landskap, under en overskyet himmel.
Moderne universitetsbibliotek med en stor glassfasade som reflekterer overskyet himmel, ved siden av en steinsti og omgitt av grønt landskap.
Utvendig visning av et moderne drivhus med gjennomskinnelige paneler, som viser planterader inni. strukturen er innrammet av metall og satt mot en overskyet himmel.
Luftfoto av et stort industribygg med flatt tak med omkringliggende grøntområder og klar himmel, plassert ved siden av et togspor synlig i forgrunnen.
En symmetrisk utsikt over et hustak med rader med solcellepaneler dekket av snø, med en gangvei i tre som fører til en ventilasjonsenhet under overskyet himmel.
Et perspektivbilde av en lydbarriere i svart metall langs en motorvei, med delvis skyet himmel over og forstadsområder i det fjerne.
En moderne, langstrakt svart bygning med en elegant design, omgitt av gressletter, under overskyet himmel. en byggekran og industrimaterialer er synlig i bakgrunnen.
En moderne glassdør inne i en bygning, litt på gløtt, med sollys som kaster skygger på gulvet gjennom den gjennomsiktige overflaten. et blått skilt for handikap er synlig på veggen ved siden av.
En reflekterende bygning med horisontale svarte og gjennomsiktige striper, sett fra siden, under en klar blå himmel.
Utsikt fra innsiden av en bygning gjennom et vindu med flere ruter, med utsikt over et landskap med bygninger under en klar blå himmel.
No items found.

Arkitekt

Arcasa arkitekter

Byggeår

2022

Entreprenør

Betonmast

Fotograf

Visivo AS

Oppsummering

Lamilux PR60 montert i 6 graders fall.

Gullhaug Torg
Gullhaug Torg
Gullhaug Torg

Alle bilder

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Nyhetsbrev

Takk for din interesse! Vi sender deg en e-post med instrukser for å bekrefte innmeldingen.

Det oppstod en feil som gjorde at vi ikke klarte å fullføre innmeldingen din. Vennligst prøv igjen eller kontakt oss.

Hvorfor burde jeg melde meg på nyhetsbrevet?