Scroll ned

Bli inspirert av vår løsning for Karenslyst Allé 7. Vi leverte dører og vinduer som ga bygget et moderne og innbydende uttrykk.

Karenslyst Alle 7

En tilgjengelig inngang med glassdør og grå metallramme som fører til en moderne bygning, med en lett skrånende inngangsmatte for enkel tilgang.
En moderne glassinngang med grå markise som leder inn i en bygning med reflekterende vinduer. inngangen har tilgjengelige alternativer med rampe og klare, automatiske skyvedører.
En kantet, moderne døråpning i glass og metall som fører til en bygning med reflekterende vinduer, plassert på et treterrasse med noen synlige bokser og puter.
En moderne glassdør inngang til et kontorbygg, med reflekterende vindusfasade og tregulv. inngangspartiet er innrammet av en mørkegrå struktur.
En moderne glassdør med en mørkegrå ramme satt i en bygning, som reflekterer et gatebilde, under et metalloverheng, som fører til et treterrasseområde.
En liten, moderne struktur i kioskstil med svart tak og store glassvinduer sitter på et tredekke og reflekterer urbane bygninger i glassfasaden under en overskyet himmel.
En glassdør med metallramme leder inn i en moderne bygning som reflekterer en gate og en parkert bil. innstillingen inkluderer et tredekke i forgrunnen og arkitektoniske detaljer.
Entré med glassdør til en moderne bygning med refleksjon, omgitt av bord og stoler, som fører inn i et rotete interiør.
Moderne bygg med en karakteristisk buet glassfasade og en transparent inngang. forgrunnen viser et metallrekkverk og utendørs trinn, med synlige pappesker på en terrasse.
En glassdør inngang til en moderne bygning med store vinduer, reflektert av en liten markise og noen pakkebokser synlige nær døren.
En glassinngang til en moderne bygning, med mange pappesker og emballasjematerialer spredt i nærheten. bakgrunnen viser urbane bygninger.
Refleksjon av murbygninger på en skinnende glassfasade, foran som er et rotete område med spredte pappesker og byggematerialer på en gangvei i tre.
En glassdør innrammet av en mørkegrå struktur, som fører inn i en bygning. synlig gjennom døren er gjenstander inni, og en bil reflektert i glasset. pappesker ligger spredt på et tredekke utenfor.
En moderne inngangsdør i glass med en slank ramme, satt mot et bakteppe av reflekterende vinduer og en murbygning, omgitt av spredte pappesker på fortauet.
En tilgjengelig inngang med glassdør og grå metallramme som fører til en moderne bygning, med en lett skrånende inngangsmatte for enkel tilgang.
No items found.

Arkitekt

Byggeår

Entreprenør

Fotograf

Oppsummering

Karenslyst Alle 7
Karenslyst Alle 7
Karenslyst Alle 7

Alle bilder

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Nyhetsbrev

Takk for din interesse! Vi sender deg en e-post med instrukser for å bekrefte innmeldingen.

Det oppstod en feil som gjorde at vi ikke klarte å fullføre innmeldingen din. Vennligst prøv igjen eller kontakt oss.

Hvorfor burde jeg melde meg på nyhetsbrevet?