Scroll ned

En hvit pil som peker nedover

Rent, tidløst og elegant design pryder Chanel sine lokaler i hovedstaden, ved hjelp av aluminumsdører av ypperste kvalitet

Nedre Slottsgate 10 - Chanel

Fortid møter fremtid i Nedre Slottsgate 10

Utvendig visning av en eksklusiv klesbutikk med store, opplyste utstillingsvinduer som viser mannekenger kledd i fasjonable antrekk, plassert i en hvit bygning i klassisk stil i en bygate.
Utvendig visning av en chanel-butikk med en fremtredende chanel-logo over vinduet som viser stilige mannekenger i elegante antrekk.
Utvendig visning av en bussbutikk med store utstillingsvinduer som viser frem vesker og moteartikler, flankert av dekorative planter og mønstret fortau.
Utsiden av en moderne motebutikk med store utstillingsvinduer som viser stilige antrekk, satt i en ren, klassisk hvit bygning med flere etasjer.
Fasade på en moderne butikk på bakkenivå i en tradisjonell bybygning i flere etasjer med store utstillingsvinduer og opplyst interiør.
Utvendig visning av en chanel-butikk i en bygate, med en hvit butikkfront med store utstillingsvinduer og chanel-logoen synlig over inngangen.
No items found.

Løsninger

Relaterte produkter

No items found.

Arkitekt

Embark

Byggeår

2023

Entreprenør

Fotograf

Knut Neerland - Magent Fotografer

Oppsummering

Velkommen til Nedre Slottsgate 10 – et ikonisk landemerke som blander klassisk arkitektur med moderne estetikk. Dette bygget er en del av Promenaden Fashion District, kjent for sin eksklusive shoppingopplevelse midt i hjertet av Oslo.

Bygget stammer fra 1890, men har gjennom årene gjennomgått omfattende renoveringer for å bevare sin historiske sjarm samtidig som det imøtekommer dagens krav til komfort og funksjonalitet. En viktig bidragsyter til denne transformasjonen er Elverhøy Aluminium og Glass. Vi har levert høykvalitets aluminiumsdører som harmonerer perfekt med byggets karakteristiske stil.

Det er ingen overdrivelse å si at Nedre Slottsgate 10 representerer det beste innen norsk arkitektur – noe Arkitektopprørets kåring av Norges vakreste nybygg i 2023 bekrefter. Prisen anerkjenner den unike kombinasjonen av tidløs eleganse og innovativ design som preger hver kvadratmeter av dette bemerkelsesverdige bygget.

Våre dører bidrar til å skape en innbydende atmosfære, samtidig som de sikrer optimal isolasjon og brukervennlighet. De er designet for å tåle det nordiske klimaet, med minimalt vedlikehold og lang levetid.

Nedre Slottsgate 10 er mer enn bare et bygg – det er et levende eksempel på hvordan fortiden kan forenes med fremtiden for å skape noe virkelig spektakulært.

Nedre Slottsgate 10 - Chanel
Nedre Slottsgate 10 - Chanel
Nedre Slottsgate 10 - Chanel

Alle bilder

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Nyhetsbrev

Takk for din interesse! Vi sender deg en e-post med instrukser for å bekrefte innmeldingen.

Det oppstod en feil som gjorde at vi ikke klarte å fullføre innmeldingen din. Vennligst prøv igjen eller kontakt oss.

Sort pil ned

Hvorfor burde jeg melde meg på nyhetsbrevet?

En sort åpen hengelås