Scroll ned

Se hvordan vi i Elverhøy Aluminium og Glass løste utfordringer og leverte en skreddersydd løsning for Sjøfartsbygningen.

Sjøfartsbygningen

Hjørnevisning av en moderne rød mursteinsbygning med store glassvinduer og en buet fasade, beliggende i et urbant område med gatelykter og trær under overskyet himmel.
Vintage svart bil vist i et moderne glassdekket atrium omgitt av korridorer og arkitektoniske detaljer, og gir en kontrast mellom klassiske og moderne elementer.
Inngangen til stockholms økonomiskole med en buet dør og bue som viser navnet "handelshögskolan i stockholm vittnescentrum" over seg, og et lys oransje teppe som fører opp til døren.
En elegant tredør med glasspanel, supplert med et stort glassvindu, satt i en steinbygningsfasade på en solrik dag.
En arbeider i en synlig jakke betjener en kran montert på en lastebil for å losse store glasspaneler foran et moderne kontorbygg i en allé.
En butikkfront med et stort glassvindu og en tredør innrammet i en steinbygning, badet i sollys. vinduet reflekterer den klare blå himmelen.
En panoramautsikt over en stor hjørnebygning med en klassisk mursteinsfasade, med buede vinduer og en fremtredende klokke, plassert på en solrik dag med klarblå himmel og luftige skyer.
Et bybygningshjørne med en avrundet inngang med en høy, buet døråpning innrammet av utsmykkede steinsøyler og store vinduer som reflekterer gaten.
Et solrikt gatebilde med utsiden av det historiske "boudin-bakeriet" med store buede vinduer og skilting, plassert ved et gatehjørne med klarblå himmel over hodet.
Gatevisning av en moderne bygning med en fremtredende inngang markert med oransje bannere og et fortauskilt, plassert på et solrikt hjørne med klar himmel.
Fasade av en klassisk bygning med utsmykkede arkitektoniske detaljer og to store vinduer i første etasje som viser "banco"-skilt over hver. en rolig gate går foran.
Forfra av en symmetrisk bygningsinngang med glassdører, flankert av utsmykkede søyler og med et skilt som leser «london college of fashion». røde sperrer er plassert på hver side av døren.
Forfra av inngangen til sephora-butikken med moderne brun fasade og klare glassdører, plassert i en bygate med rent fortau og ingen fotgjengere synlige.
En moderne, renovert kontorbygning i murstein med store vinduer som viser innendørs planter og en sentral inngang, beliggende i urbane gateomgivelser.
En sjarmerende hjørnekafé med store vinduer og treinnrammet inngang i en solrik gate, med en utendørs svart stol og sykkel parkert utenfor.
En solrik bygate med en moderne bygård i murstein med balkonger, store vinduer og en fremtredende inngangsdør i tre. det er ingen mennesker synlige.
No items found.

Løsninger

No items found.

Relaterte produkter

No items found.

Arkitekt

Byggeår

Entreprenør

Fotograf

Oppsummering

Sjøfartsbygningen
Sjøfartsbygningen
Sjøfartsbygningen

Alle bilder

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Nyhetsbrev

Takk for din interesse! Vi sender deg en e-post med instrukser for å bekrefte innmeldingen.

Det oppstod en feil som gjorde at vi ikke klarte å fullføre innmeldingen din. Vennligst prøv igjen eller kontakt oss.

Hvorfor burde jeg melde meg på nyhetsbrevet?