Scroll ned

Varme, trygghet og utsikt er nøkkelordene når det kommer til Kvartal 10

I hjertet av byen

No items found.

Arkitekt

A-Lab Arkitekter

Byggeår

2023

Entreprenør

Realbygg

Fotograf

Morten Eriksen

Oppsummering

Høyt over gaten, skjult fra byens støy, finner vi QX Kvartalet. Et nydelig nybygg innrammet av Elverhøy sine glassfasader. Med sikkerhet i fokus er våre fasader prikken over i´en uansett om du er førstegangskjøper, en større familie eller pensjonist. Med en leilighet optimalisert til fordelingen av dagslys kombinert med fasader med minimale aluminiumsrammer får du utnyttet Norges vakre sol til det maksimale.

Dørene i QX Kvartalet er likevel noe mer enn bare innganger; de er kunstneriske uttrykk for moderne design. Vi har lagt stor vekt på detaljer, fra robuste hengsler til intelligente låsesystemer, alt for å sikre at hver dør bidrar til den generelle estetikken samtidig som den opprettholder høyeste graden av sikkerhet.

I sentrum av den voksende byen Lillestrøm finner du QX Kvartalet - Kvartal 10 som har 54 leiligheter som varier fra 38 kvm helt opp til 154 kvm. Til tross for byggets popularitet er det en håndfull mengde leiligheter igjen. Dine behov for plass blir tatt vare på med stor fleksibilitet. Et moderne bygg like ved bibliotek, kultursenter og togstasjonen som tar deg raskt til Oslo, Gardemoen eller dine nære.

QX Kvartalet er mer enn bare et bygg; det er en refleksjon av Elverhøy's engasjement for kvalitet, innovasjon og design. Det representerer vår evne til å transformere aluminium og glass til strukturer som ikke bare tåler tidens prøve, men også setter nye standarder i moderne arkitektur.

QX Kvartalet

Alle bilder

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Nyhetsbrev

Takk for din interesse! Vi sender deg en e-post med instrukser for å bekrefte innmeldingen.

Det oppstod en feil som gjorde at vi ikke klarte å fullføre innmeldingen din. Vennligst prøv igjen eller kontakt oss.

Hvorfor burde jeg melde meg på nyhetsbrevet?