Elverhøy realiserer dine utsiktsdrømmer

Med Elverhøy kan du få en utsikt som tar pusten fra deg. Les mer om hvem vi er, hvordan vi jobber og hvordan vi kan hjelpe deg og realisere dine utsiktsdrømmer her.

Les mer

Elverhøy drives av ambisjonen om å flytte grensene for hva et moderne vedlikeholdsfritt bygg kan være. Elverhøy Aluminium og Glass på Enebakkneset er en lokal norsk bedrift, som produserer og monterer glassfasader, skyvedører, foldedører, vinterhager pluss mye mer. Sammen med tekniske ingeniører, arkitekter og byggherrer utforsker vi mulighetene som ligger i samspillet mellom bygg og natur. Vi vet det kanskje er unorsk å si, men vårt mål er å være bransjens beste.

Lokal produksjon på Enebakkneset

I 2011 investerte vi i en helt ny fabrikk på 3000 kvadratmeter med en moderne og effektiv produksjonslinje. Dette gir oss dagligfleksibiliteten til å levere høyt profilerende prosjekter og imøtekomme de mestkrevende løsninger. Kombinert med høyt kvalifiserte, erfarne og dedikerte ansatte gjør det at vi kan levere den beste opplevelsen til deg som kunde.

Vårt fokus er å realisere din visjon og sikre at dine forventninger møtes

Visste du at aluminium…

er tilnærmet vedlikeholdsfritt og har lang levetid? Det er enkelt og rimelig å ekstrudere spesialprofiler for fasader, vinduer og dører. Lav vekt forenkler håndteringen og reduserer belastningen på byggets hovedbærestruktur.

Byggeprosjekter skal være et samspill mellom kunde, rådgivere og entreprenør. Vi kommer sammen fram til det best mulige prosjektforslaget ut fra behov, ressurser og rammebetingelser.