Scroll ned

Se værfoholdene i fjellet fra stua, og kom tilbake til et varmt og behagelig inneklima takket være våre isolerte vinduer.

Når utsikten tilfører puls til prosjektet

No items found.

Arkitekt

Byggeår

Entreprenør

Witor Entreprenør AS

Fotograf

ZOVENFRA AS

Oppsummering

I hjertet av Norges naturskjønne landskap ligger Hytte S - et moderne fristed som blander komfort med ubegrenset utsikt over det omkringliggende fjellandskapet. Ved å benytte oss av Panorama Design, har vi klart å fange essensen av norsk natur og bringe den direkte inn i hytta.

Våre vinduer er utformet med smale profiler for å maksimere glassflaten og dermed gi deg en uforstyrret utsikt over fjellet. Det minimalistiske designet gir ikke bare estetisk appell, men også funksjonelle fordeler ved at de tillater mer naturlig lys til å trenge inn i rommene dine.

Hos Elverhøy tror vi på kraften i godt design kombinert med toppmoderne teknologi for å levere produkter som ikke bare ser bra ut, men også presterer optimalt under alle værforhold. Vi bruker robust aluminiumsmateriale kjent for sin holdbarhet og vedlikeholdsfrie egenskaper sammen med energieffektive glassløsninger for å sikre varmeisolasjon og komfort.

Hytte S

Alle bilder

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Nyhetsbrev

Takk for din interesse! Vi sender deg en e-post med instrukser for å bekrefte innmeldingen.

Det oppstod en feil som gjorde at vi ikke klarte å fullføre innmeldingen din. Vennligst prøv igjen eller kontakt oss.

Hvorfor burde jeg melde meg på nyhetsbrevet?