Scroll ned

Nyt en blå himmel gjennom våre minimalt profilerte vinduer fra badekaret

Luksus med en utsikt

No items found.

Løsninger

Arkitekt

Tommie Wilhelmsen

Byggeår

Entreprenør

Tømrermester Jo Morten Hagen AS

Fotograf

Nils Petter Dale

Oppsummering

Velkommen til Villa A – et eksempel på det ypperste innen moderne boligdesign hvor Elverhøy Aluminium og Glass har fått muligheten til å virkelig vise frem hva vi kan. Denne storslåtte villaen er preget av sin elegante bruk av glass som gir hjemmet en unik atmosfære preget av naturlig lysflom.

Store vindusflater dominerer fasaden, noe som gir villaen et stramt, moderne uttrykk samtidig som det skaper fantastiske visuelle forbindelser med omgivelsene. Vinduene fra Elverhøy er ikke bare estetisk tiltalende; de er også høyisolerte for optimal energieffektivitet, noe som bidrar til behagelige innetemperaturer uansett årstid.

En annen sentral komponent i Villa A er bruken av våre funksjonelle skyvedører. Disse dørene sørger for flytende overganger mellom ute- og innerommet, slik at beboerne kan nyte panoramautsikt mot fjorden fra komforten i sin egen stue. Skyvedørene kommer med slanke profiler laget i robust aluminiumsmateriale.

Villa A er et utmerket eksempel på hvordan Elverhøy Aluminium og Glass kan bidra til å realisere drømmen om et luksuriøst hjem. Med vår brede kompetanse innen glass- og aluminiumsløsninger, har vi vært i stand til å skape en bolig hvor design møter funksjonalitet på beste vis.

Villa A

Alle bilder

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Nyhetsbrev

Takk for din interesse! Vi sender deg en e-post med instrukser for å bekrefte innmeldingen.

Det oppstod en feil som gjorde at vi ikke klarte å fullføre innmeldingen din. Vennligst prøv igjen eller kontakt oss.

Hvorfor burde jeg melde meg på nyhetsbrevet?