Scroll ned

Med motoriserte skyvedører, en blendende glassfasade og panoramautsikt over Oslofjorden, representerer Villa Corneliussen det ypperste innen arkitektonisk mesterverk

Moderne eleganse med utsikt

No items found.

Arkitekt

Line Solgaard Arkitekter

Byggeår

2021

Entreprenør

Pro Totalbygg AS

Fotograf

Sindre Ellingsen

Oppsummering

Vi er stolte av å ha stått for leveransen av vinduer og skyvedører under rehabiliteringsprosessen av Villa Corneliussen. Sluttresultatet viser våre løsningers evne til å kombinere funksjonalitet med en diskret estetikk. De nøye utvalgte produktene - AWS 75.SI vinduer, FWS 50.SI fasadesystemer og ASE 80.HI heve-/skyvedører - bidrar til bygningens energieffektivitet og bokvalitet, med profiler i fargen RAL7021 (med standard glans).

Den største heve-/skyvedøren på 6710 x 2590 mm er utstyrt med TipTronic-beslag, noe som tillater automatisk åpning og lukking med enkel brukerinteraksjon. Denne funksjonen, kombinert med dørens stolpefrie design, tilbyr en nesten hindringsfri utsikt og enkel tilgang til boligens utendørsområder.

I forkant av montasjen benyttet våre installatører en glassrobot for å forsikre en trygg og nøyaktig montering av glasskomponentene, som veide opp mot 900 kg. Alle installasjoner ble utført med høyeste grad av omsorg for å sikre et optimalt resultat.

Vinduene i kjøkkenområdet fortjener spesiell oppmerksomhet for måten de flytende går over i et stepped glasshjørne og videre over til den enorme skyvedøren.

Villa Corneliussen reflekterer en vellykket synergi mellom våre ansattes ekspertise, byggherrens målsetninger og Line Solgaard Arkitekters designintensjoner.

Hvis du er interessert i å lære mer om denne type prosjekter eller ønsker å utforske hvordan Elverhøy Aluminium og Glass kan bidra til å realisere din visjon for et prosjekt, kan du se flere referanser her eller ta kontakt med vårt team. Vi ser frem mot å høre fra deg!

Du kan lese mer om Villa Corneliussen hos Schüco Knowledge.

Villa Corneliussen

Alle bilder

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Nyhetsbrev

Takk for din interesse! Vi sender deg en e-post med instrukser for å bekrefte innmeldingen.

Det oppstod en feil som gjorde at vi ikke klarte å fullføre innmeldingen din. Vennligst prøv igjen eller kontakt oss.

Hvorfor burde jeg melde meg på nyhetsbrevet?