Pågående prosjekt

Villa S

https://vimeo.com/795017824

Om prosjektet

"Villa S" er et strålende eksempel på hvordan arkitektur, plassering og utsikt kan samarbeide for å skape en overveldende atmosfære. Beliggenheten er enestående, med en panoramautsikt som gir en følelse av å være på toppen av verden. Arkitekturen, designet av de anerkjente Lund + Slaato Arkitekter, er en estetisk nytelse, med skarpe linjer og elegante kurver som danser sammen i harmoni.

Fasaden er en nøkkelfaktor for å oppleve dette vakre bygget, og både utsikt og opplevelse optimaliseres med Schüco fasadesystem FWS 50. Denne avanserte løsningen gir en jevn overflate som gir en enestående finish og innramming av bygget.

Vinduer og dører levert av oss bidrar til den utrolige atmosfæren. Superisolert vindu Schüco AWS 75.SI+ gir en naturlig lysstrøm som fyller rommene med liv, samtidig som det gir beskyttelse mot elementene. Fasaden definerer grensene, men vinduene definerer det uendelige. De gir en følelse av frihet og åpner opp for den fantastiske utsikten utenfor.

Entreprenøren Jensen Bygg-Team AS har gjort en utmerket jobb med å realisere dette imponerende prosjektet. Det endelige resultatet er nydelig, og gir en følelse av velvære og eksklusivitet til alle som besøker Villa S.

Til slutt vil vi si at det har vært en ære å være en del av dette fantastiske prosjektet, og vi ser frem til å jobbe med Lund + Slaato Arkitekter, Jensen Bygg-Team AS og andre fremtredende aktører igjen i fremtiden.

Adresse

Byggherre

Entreprenør

Jensen Bygg-Team AS

Arkitekt

Lund + Slaato Arkitekter

Byggeår

Foto

Eirik Evjen

Status

Pågående prosjekt

BILDEGALLERI

No items found.
No items found.