Scroll ned

Med våre isolerte vinduer, innbruddsikre dører og heve-skyvedører kan vi fullføre dine visjoner om hva drømmeboligen er

Komplett pakke Komplett hus

No items found.

Arkitekt

Shark AS

Byggeår

Entreprenør

Fotograf

Eirik Evjen

Oppsummering

Villa W er et perfekt eksempel på hvordan moderne design og høy funksjonalitet kan smelte sammen i en harmonisk helhet. Med isolerte vinduer, slanke profiler, innbrudssikre dører og vedlikeholdsfrie produkter fra Elverhøy Aluminium og Glass har Villa W blitt forvandlet til et trygt, komfortabelt og energieffektivt hjem.

Med våre store isolerte vinduer får du maksimal transparens, rikelig med naturlig lys samt bidrar til effektiv varmeisolering. Dette betyr at beboerne kan nyte panoramautsikt uten bekymring for kulde om vinteren eller overdreven varme om sommeren.

Ved å installere robuste aluminiumsdører kjent for sin innbruddssikkerhet er din trygghet ivaretatt. Disse dørene gir ikke bare ekstra trygghet, men også en moderne og stilig inngang til hjemmet.

Alle våre produkter er vedlikeholdsfrie, noe som betyr at beboerne kan bruke mer tid på det de elsker i stedet for å bekymre seg for vedlikeholdsarbeid. Dette bidrar til et bekymringsfritt liv hvor man kan nyte sitt vakre hjem uten unødvendige distraksjoner.

Villa W

Alle bilder

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Nyhetsbrev

Takk for din interesse! Vi sender deg en e-post med instrukser for å bekrefte innmeldingen.

Det oppstod en feil som gjorde at vi ikke klarte å fullføre innmeldingen din. Vennligst prøv igjen eller kontakt oss.

Hvorfor burde jeg melde meg på nyhetsbrevet?