Brann og sikkerhet

Testet sikkerhet innen brann, røyk, innbrudd, skudd og eksplosjon.

Les mer

Hvit pil ned

Vårt sortiment

Ta en nærmere titt på vårt fantastiske sortiment

  • Over 80 års erfaring

  • Over 100 leverte prosjekter

  • Proff montasje

  • Tett oppfølging

Muligheter

Testet sikkerhet innen brann, røyk, innbrudd, skudd og eksplosjon.

1

Brannsikring

Våre aluminiumsløsninger for vinduer, dører og fasader er ikke bare lekre og formbare – de er supersterke og trygge! Våre produkter, inspirert av Schücos verdenskjente standard, er grundig testet mot brann og røyk. Det betyr at hjemmet ditt er beskyttet, både med stil og styrke.

2

Innbruddssikring

Våre aluminiumsløsninger gir ekstra sikkerhet rett ut av boksen. Utover dette finnes det i enkelte tilfeller behov for enda høyere sikkerhetsgrad. Slike krav imøtekommer vi ved å bruke modifiserte profiler, egne sikkerhetsbeslag og glass etter spesifisert sikkerhetsklasse.

3

Skuddsikring

Vi tilbyr skuddhemmende vinduer, dører og fasader som ser ut som standardvarianter, men med forsterkede aluminiumsvegger. Alle er testet etter gjeldende standarder. Profilene kan også leveres med Schüco Protect sikkerhetsglass som gir motstand selv mot eksplosjoner.

4

FG-godkjent

Systemer fra Schüco fås også som FG-godkjente sikkerhetsprodukter (Forsikringsselskapenens Godkjenningsnevnd). Dette betyr at både hengsler, beslag, profiler, glass og låspunkter m.m. testes samlet. Dette sikrer mye større trygghet enn om bare glasset eller låskassen er testet for seg.

Prosess

Fra kartlegging til skreddersydd tilpasning og profesjonell installasjon.

1

Kartlegging og konsultasjon

Vi analyserer dine spesifikke behov for brann- og sikkerhetsløsninger, for så å gi råd og anbefalinger om hvordan dette kan oppnås.

2

Tegning, tilpasning og tilbud

Vi utformer skreddersydde løsninger basert på dine behov og din boligs unike egenskaper, alltid med fokus på optimal brann- og innbruddssikring.

Kontakt oss

3

2

Befaring/produksjonsmål

Vi utfører en befaring og tar produksjonsmål der det er behov. Dette gir deg som kunde en ekstra forsikring om at løsningen kommer til å passe perfekt, og oss et ekstra ansvar.

4

3

Produksjon

Våre høykvalitets aluminiumsløsninger produseres med presisjon for å garantere maksimal sikkerhet mot brann, røyk, innbrudd eller annen risiko.

5

4

Montasje og installering

Vår dyktige montasjeavdeling installerer ditt nye brann- og sikkerhetssystem profesjonelt for å sørge for at det fungerer som det skal fra dag én.

Sort pil ned

Les mer om

Brann og sikkerhet

En sort åpen hengelås
Inspirasjon

Prioriter trygghet med systemer kvalitetssikret for brann-, innbrudd- og skuddsikring.

Produkter

Prioriter trygghet med systemer kvalitetssikret for brann-, innbrudd- og skuddsikring.

No items found.
Sortiment

Fullfør looken ved å kombinere våre løsninger