Vinterhage og hagestue

Våre vinterhager og hagestuer er designet med høykvalitets materialer og moderne teknologi for å sikre optimal isolering og komfort, uansett vær.

Les mer

Vårt sortiment

Ta en nærmere titt på vårt fantastiske sortiment

  • Over 80 års erfaring

  • Over 100 leverte prosjekter

  • Proff montasje

  • Tett oppfølging

Fordeler

Våre vinterhager og hagestuer er designet med høykvalitets materialer og moderne teknologi for å sikre optimal isolering og komfort, uansett vær.

1

Forlenger sesongen

Enten du drømmer om en fredelig plass til å lese, et sted for sosiale sammenkomster, eller bare et rom hvor du kan nyte naturens skiftende årstider i komfort - vi hjelper deg å realisere drømmen.

2

Akkurat slik du vil ha det

Elverhøy tilbyr skreddersydde løsninger, tilpasset dine behov og estetiske preferanser. Vi bruker robust aluminium, kjent for sin holdbarhet og vedlikeholdsfrie egenskaper, kombinert med energieffektive glassløsninger for å sikre et lyst og behagelig innemiljø. Vinterhage er et godt tilbygg med effektiv drenering som enkelt kan kombineres med andre systemer som skyve- og foldedør, glassfasader, vinduer m.m.

3

Vi hjelper deg!

Med Elverhøy får du en partner som bryr seg om detaljene. Vi lytter til dine behov, gir profesjonell veiledning, og tilbyr en smidig prosess fra idé til ferdigstillelse. Det er vår misjon å hjelpe deg med å skape ditt drømmeuterom hvor du kan nyte livet året rundt. Kontakt oss i dag for å starte reisen mot din nye vinterhage eller hagestue.

4

Prosess

Fra kartlegging til skreddersydd tilpasning og profesjonell installasjon.

1

Kartlegging og konsultasjon

Vi starter prosessen med å kartlegge dine ønsker for din nye vinterhage/hagestue, og gir profesjonell rådgivning basert på vår erfaring og ekspertise.

2

Tegning, tilpasning og tilbud

Basert på kartleggingen utarbeider vi detaljerte tegninger av din fremtidige vinterhage eller hagestue, skreddersydd etter dine behov og preferanser.

Kontakt oss

3

2

Befaring/produksjonsmål

Vi utfører en befaring og tar produksjonsmål, der det er behov. Dette gir deg som kunde en ekstra forsikring om at din vinterhage eller hagestue kommer til å passe perfekt, og oss et ekstra ansvar.

4

3

Produksjon

Vår produksjonsavdeling tar over, og bruker toppmoderne maskineri for å produsere de nødvendige elementene med presisjon og kvalitet i fokus.

5

4

Montasje og installering

Til slutt vil våre erfarne montører sørge for en trygg og nøyaktig installasjon, slik at du kan begynne å glede deg over ditt utvidede boareal så snart som mulig.

Les mer om

Vinterhage og hagestue

Inspirasjon

En godt isolert vinterhage gir sommerkos hele året!

Produkter

En godt isolert vinterhage gir sommerkos hele året!

No items found.
Sortiment

Optimal komfort uansett vær og årstid