Skyve- og foldedør

Med Elverhøy's skyve- og foldedører får du ikke bare et vakkert tillegg til hjemmet ditt, men også en løsning som er praktisk, sikker og energieffektiv.

Les mer

Vårt sortiment

Ta en nærmere titt på vårt fantastiske sortiment

  • Over 80 års erfaring

  • Over 100 leverte prosjekter

  • Proff montasje

  • Tett oppfølging

Fordeler

Med Elverhøy's skyve- og foldedører får du ikke bare et vakkert tillegg til hjemmet ditt, men også en løsning som er praktisk, sikker og energieffektiv.

1

Romslig

Inviter naturen inn i din private stue og nyt panoramautsikten, det naturlige lyset og de sømløse overgangene mellom ute- og innerommet. Med våre høyisolerte skyvedører i aluminium, er skillet mellom deg og omgivelsene minimalt.

2

Energieffektivt

Ditt ønske om store vindusflater skal ikke gå på bekostning av et behagelig inneklima. Våre skyvedører er godt isolert, holder kulden ute om vinteren og varmen ute om sommeren. De sikrer et konstant komfortabelt inneklima samtidig som de bidrar til lavere energiforbruk.

3

Innbruddssikkert

Aluminium er et robust og bærekraftig materiale med god innbruddssikkerhet. Du kan også velge ekstra komponenter for å øke sikkerhetsnivået opp til motstandsklasse 2 (RC2).

4

Prosess

Fra kartlegging til skreddersydd tilpassing og profesjonell installasjon.

1

Kartlegging og konsultasjon

Vi starter med en grundig kartlegging av dine behov og ønsker for skyve- eller foldedøren, før vi gir profesjonell rådgivning basert på vår erfaring.

2

Tegning, tilpasning og tilbud

Vår designprosess inkluderer detaljerte tegninger som skreddersys etter ditt hjem og dine spesifikke krav til funksjonalitet og estetikk.

Kontakt oss

3

2

Befaring/produksjonsmål

Vi utfører en befaring og tar produksjonsmål, der det er behov. Dette gir deg som kunde en ekstra forsikring om at din nye skyve-/foldedør kommer til å passe perfekt, og oss et ekstra ansvar.

4

3

Produksjon

Skyve- eller foldedøren(e) produseres i vårt moderne produksjonsanlegg ved hjelp av høykvalitetsmaterialer, presis bearbeidingsteknikk, samt strenge kvalitetskontroller.

5

4

Montasje og installering

Våre erfarne montører sikrer at din nye skyve- eller foldedør blir installert korrekt for optimal ytelse, holdbarhet og visuell appell.

Les mer om

Skyve- og foldedør

Inspirasjon

Maksimal utsikt og funksjonelle dørløsninger.

Produkter

Maksimal utsikt og funksjonelle dørløsninger.

Sortiment

Eleganse, energieffektivitet, innbruddssikkerhet og komfort.