Panoramadesign

Skap en sømløs overgang mellom inne og ute med maksimal utsikt og minimalt med rammer.

Les mer

Hvit pil ned

Vårt sortiment

Ta en nærmere titt på vårt fantastiske sortiment

  • Over 80 års erfaring

  • Over 100 leverte prosjekter

  • Proff montasje

  • Tett oppfølging

Fordeler

Skap en sømløs overgang mellom inne og ute med maksimal utsikt og minimalt med rammer.

1

Elegant og minimalistisk

Panoramadesign er kjent for sin elegante og minimalistiske estetikk. Med slanke aluminiumsprofiler som nesten er usynlige, gir våre løsninger en sømløs overgang mellom inne- og utemiljøer, noe som skaper en følelse av åpenhet og romslighet i hjemmet ditt.

2

Prisbelønt design

Vårt fasadesystem FWS 35 PD Panoramadesign ble anerkjent med iF Design Awards i 2017. Juryen sa blant annet: Den 35 millimeter smale aluminiumsprofilen er minimalistisk og elegant, uten å inngå kompromiss når det gjelder termisk isolasjon og sikkerhet.

3

Kompromissløst design

Panoramadesign står for kompromissløse design hvor eleganse møter funksjonalitet. Våre løsninger gir deg et estetisk tiltalende uttrykk uten å gå på bekostning av isolasjon, sikkerhet, energieffektivitet eller liknende. La minimalistisk skjønnhet og praktiske hensyn smelte sammen i perfekt harmoni.

4

Prosess

Fra kartlegging til skreddersydd tilpassing og profesjonell installasjon.

1

Kartlegging og konsultasjon

Vi starter prosessen med en grundig kartlegging av dine behov, ønsker og boligens forutsetninger for å sikre at vårt panorama design vil harmonere perfekt med din livsstil og hjemmets arkitektur.

2

Tegning, tilpasning og tilbud

Vårt team av dyktige designere utarbeider detaljerte tegninger basert på kartleggingsfasen, hvor vi skreddersyr løsningen slik at den passer sømløst inn i ditt hjem.

Kontakt oss

3

2

Befaring/produksjonsmål

Vi utfører en befaring og tar produksjonsmål, der det er behov. Dette gir deg som kunde en ekstra forsikring om at panorama designet kommer til å passe perfekt, og oss et ekstra ansvar.

4

3

Produksjon

Vårt dedikerte produksjonsteam tar tegningene fra konsept til virkelighet, hvor hvert element i ditt panoramadesign blir nøye håndtert og produsert med fokus på kvalitet og detaljer.

5

4

Montasje og installering

Vår erfarne montasjeavdeling installerer deretter det skreddersydde panoramadesignet med stor nøyaktighet, sørger for en trygg montering samt etterlater seg et rent arbeidsområde når jobben er utført.

Sort pil ned

Les mer om

Panoramadesign

En sort åpen hengelås
Inspirasjon

Skap en sømløs overgang mellom inne og ute.

Produkter

Skap en sømløs overgang mellom inne og ute.

No items found.
Sortiment

Designet for å maksimere utsikten og naturlig lys i hjemmet ditt