Vinduer

Våre skyvevinduer er laget av stabilt aluminiumsmateriale med slanke profiler og store glassflater. De holder kulden ute om vinteren og varmen ute om sommeren.

Les mer

Vårt sortiment

Ta en nærmere titt på vårt fantastiske sortiment

  • Over 80 års erfaring

  • Over 100 leverte prosjekter

  • Proff montasje

  • Tett oppfølging

Fordeler

Våre skyvevinduer er laget av stabilt aluminiumsmateriale med slanke profiler og store glassflater. De holder kulden ute om vinteren og varmen ute om sommeren.

1

Energieffektivitet

Høyisolerte vinduer nøye konstruert for å redusere varmetap, og gi en betydelig forbedring av hjemmets energieffektivitet. Dette betyr at du kan nyte et behagelig inneklima hele året, uten å bruke unødvendig mye energi på oppvarming eller kjøling.

2

Enkelt vedlikehold

Våre aluminiumsvinduer er designet for å gi deg mer tid til det du elsker. Med deres robusthet og holdbarhet, trenger de minimalt med vedlikehold og står imot alle typer værforhold. Dette betyr at våre aluminiumsvinduer beholder sitt elegante utseende år etter år, uten at du trenger å bruke verdifull tid på vedlikeholdsarbeid, sammenlignet med tradisjonelle trevinduer.

3

Lys- og varmeregulering

Integrert solskjerming lar deg enkelt tilpasse lys- og varmeinnslippet i rommet, slik at du kan nyte et behagelig inneklima året rundt. Ved å velge våre energieffektive vinduer, investerer du ikke bare i komfort og estetikk, men også i et mer bærekraftig og miljøvennlig hjem.

4

Prosess

Fra kartlegging til skreddersydd tilpassing og profesjonell installasjon.

1

Kartlegging og konsultasjon

Vi starter med en grundig kartlegging av dine behov, preferanser og boligens forutsetninger for å kunne gi deg de beste rådene om våre vindusløsninger.

2

Tegning, tilpasning og tilbud

Vårt team utarbeider detaljerte tegninger og planer som skreddersyr valgte vindusløsninger til din boligs unike karakteristikker.

Kontakt oss

3

2

Befaring/produksjonsmål

Vi utfører en befaring og tar produksjonsmål, der det er behov. Dette gir deg som kunde en ekstra forsikring om at ditt nye vindu kommer til å passe perfekt, og oss et ekstra ansvar.

4

3

Produksjon

Med høy presisjon produseres dine spesialtilpassede vinduer i vår moderne fabrikk, hvor vi kombinerer toppmoderne teknologi med håndverk av høy kvalitet.

5

4

Montasje og installering

Våre erfarne montører sørger for en trygg, effektiv og profesjonell installasjon av dine nye vinduer, slik at du kan begynne å nyte dem så snart som mulig.

Les mer om

Vinduer

Inspirasjon

Brukervennlige løsninger av høy kvalitet.

Produkter

Brukervennlige løsninger av høy kvalitet.

No items found.