Dører

Gjør et første inntrykk allerede i inngangspartiet. Ytterdører i aluminium er lekre og smarte med moderne komfort. Du skreddersyr din egen dør til å passe akkurat din stil og dine behov og utstyrer den med det siste innen sikkerhet og teknologi. De finnes både som utadslående og innadslående ytterdører og du kan velge blant et bredt sortiment av tilbehør og designhåndtak. Utover det tilby vi dører til en stilren utgang til balkongen samt Heavy Duty-versjoner som tåler stor belastning i hverdagen.

Les mer

Våre systemer

Ta en nærmere titt på våre fantastiske systemer

  • Over 80 års erfaring

  • Hundrevis av leverte prosjekter

  • Proff montasje

  • Tett oppfølging

Dører

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

1

Et godt førsteinntrykk

Inngangspartiet kan skreddersys til å passe akkurat din stil og vi utstyrer ytterdøren med det siste innen sikkerhet og teknologi. Du kan få døren både som utadslående og innadslående, og du kan velge blant et bredt sortiment av tilbehør og designhåndtak.

2

Det perfekte design

En perfekt ytterdør består av karm, ramme og dørfylling som passer sammen. Dørfyllingen bygges inn rammen og er det viktigste designelementet. Forskjellige former og farger bidrar til å gi ditt inngangsparti et individuelt design. For deg som ønsker en ytterdør som skal se stor og elegant ut, anbefaler vi en fylling som overlapper rammen på begge sider. Da vil både utsiden og innsiden av døren få et større uttrykk.

Vi tilbyr deg et omfattende sortiment av forskjellige dørfyllinger i et ubegrenset fargeutvalg. Du kan velge mellom elokserte overflater via RAL- og metallic-lakker til sandblåste struktureffekter. Du kan også få karm, ramme og fylling i ulike farger ute og inne. Last ned Schüco ColourChart her.

3

Door Control System

Nå kan du assosiere intelligent dørkommunikasjon og adgangssikkerhet med sofistikert design og høy brukervennlighet. La huset ta ansvar! Schüco Door Control System (DCS) er et unikt modulært dørstyringssystem der moderne teknologi presenteres i et tidløst og stilfullt design – helt til å stole på og helt enkelt å betjene. Modulene for åpning, lukking og overvåking kan kombineres fritt etter ditt behov. DCS er det eneste systemet på markedet som integreres i dørens profilsystem, slik at inngangspartiet fremstår som en gjennomført designenhet.


Dører

Haakon VII's Gate

Les mer

I Haakon VII´s gate er eleganse nøkkelordet, og med våre løsninger ble dette inngangspartiet kronen på verket

Dører

Nedre Slottsgate 10 - Chanel

Les mer

Rent, tidløst og elegant design pryder Chanel sine lokaler i hovedstaden, ved hjelp av aluminumsdører av ypperste kvalitet

Dører

Dører

Maritimt Museum

Les mer

Norsk Maritimt Museum fikk en glassfasade som gir dagslys inn, med et nydelig utvendig preg. Denne jobben er vi stolte av!

Les mer om

Dører