Grønn rehabilitering

Boligmassen i Norge har potensiale til å redusere energiforbruket med hele 75 %, og regnes som en bærebjelke for å nå klimamålet for 2030. Ta gjerne kontakt med oss for å få tilgang til markedets mest energieffektive løsninger.

Les mer

Våre systemer

Ta en nærmere titt på våre fantastiske systemer

  • Over 80 års erfaring

  • Hundrevis av leverte prosjekter

  • Proff montasje

  • Tett oppfølging

Grønn rehabilitering

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

1

DOKUMENTERTE BESPARELSER

Elverhøy er helt i front når det gjelder rehabiliteringsmarkedet i Norge, og har opparbeidet seg et rykte som en solid og erfaren problemløser.

Elverhøy har tilegnet seg en betydelig kompetanse og forståelse innen feilsøking, prosjektering og systemløsninger, og blir ofte benyttet som sparringspartner blant entreprenører, eiendomsselskaper og bransjeforeningen.

To helt nye studier viser et potensiale for energibesparelser ved energirenovering av borettslag og sameier på hele 9 TWh innen 2030. Det betyr at boligselskapene har et potensiale til nesten å oppfylle hele Stortingets klimamål om 10 TWh reduksjon innen 2030.

2

BETYDELIG POTENSIALE

Rehabilitering av eksisterende bygg, utføre ombygninger eller tilføye moderne tilbygg til eldre bygg, utgjør en sto del av byggenæringen. Dette markedet gir betydelig potensial for store energibesparelser, innovative løsninger og bærekraftig utvikling.

Rehabilitering og transformering tilfører nytt liv i gamle bygg samtidig som sjela til bygget bevares. Undersøkelser utført av SINTEF viser at miljøgevinsten på rehabilitering av bygg er langt større sammenlignet med å bygge nytt.


3

GRØNN REHABILITERING LØNNER SEG

Som eksempler på dette er vårt engasjement og bidrag i Bjørvika i Oslo hvor vi for tiden jobber med det sjette rehabiliteringsoppdraget i Barcode-rekken. 40 % av all energi i Norge brukes i bygg, og byggsektoren står for betydelige utslipp av Norges klimagasser. Med nye innovative glassprodukter bidrar vi til energiøkonomisering som monner.Grønn rehabilitering

Barcode-rekken

Grønn rehabilitering

Verkseier Furulundsvei 22

Les mer

Et prosjekt som viser hvordan våre løsninger kan gi kontorbygg et moderne og innbydende uttrykk. Med fasadesystemet FWS 50 kombineres estetikk og energieffektivitet.

Grønn rehabilitering

Grønn rehabilitering

Teknisk Museum

Les mer

Spennende teknisk utfordring. En skreddersydd løsning bestående av et stort vindu med aluminiumsprofiler gir en fantastisk utsikt over Akerselva.

Les mer om

Grønn rehabilitering

Produkter

Med god kompetanse, kvalitetsprodukter og engasjerte medarbeidere er Elverhøy en av de mest fleksible og komplette leverandørene av glass og aluminiumløsninger i det norske markedet.