Glasstak og takvinduer

Forsterk utendørsfølelsen og la dagslyset inn gjennom glasstak og takvinduer! Forvandler mørke rom til lyse rom samt å spare energi. Et utmerket alternativ for å nyte hjemmet ditt.

Les mer

Våre systemer

Ta en nærmere titt på våre fantastiske systemer

  • Over 80 års erfaring

  • Hundrevis av leverte prosjekter

  • Proff montasje

  • Tett oppfølging

Glasstak og takvinduer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

1

Mennesket trenger dagslys

Vi mennesker er avhengig av dagslyset. Vi tilbringer mye tid innendørs og er avhengig av gode leve-, arbeids- og bomiljøer for å holde oss friske og opplagte i hverdagen. Glasstak og takvinduer har en unik evne til å slippe dagslyset langt inn i bygningskroppen, uansett om det gjelder et kontorbygg eller en enebolig. Våre løsninger tilpasses ditt prosjekt både i størrelse, farger og fasonger.

2

Passivhussertifisert glasstak

Med glasstak i systemet Lamilux PR60 realiserer vi alt fra små til store glasstak, samtidig som vi holder på varmen i bygget. Glasstaket bygger på det mest brukte glassfasadesystemet i Europa og er passivhussertifisert. Dette fører til en økt tilgang på dagslys ved et minimum av varmetap. Profilene har to-trinns tetting og innvendig drenasjekammer for å unngå lekkasjer.

3

Valgfrihet

Glasstak Lamilux er kompatibel med flere produkter fra Lamilux og åpner opp for stor valgfrihet i design og glasstype. Vi tilbyr alt fra varme glass, screentrykte glass til glass med integrerte egenskaper som selvrensing og solceller. Du kan etter eget ønske integrere andre produkter, som vinduer og lufteluker.

Les mer om Schüco sine glasstak eller diskuter ditt prosjekt med en av våre rådgivere.

Glasstak og takvinduer

Gullhaug Torg

Les mer

På Gullhaug Torg leverte vi et helhetlig taksystem som gir dagslys og komfortventilasjon samt en rekke dører. Finn ut mer om systemene og produktene vi brukte her.

Glasstak og takvinduer

Glasstak og takvinduer

Heggedal Terrasse

Les mer

Takvinduene på Heggedal Terrasse har åpnet mulighetene til å bruke takarealet til sitt fulle potensiale.

Glasstak og takvinduer

Les mer om

Glasstak og takvinduer

Produkter

Med god kompetanse, kvalitetsprodukter og engasjerte medarbeidere er Elverhøy en av de mest fleksible og komplette leverandørene av glass og aluminiumløsninger i det norske markedet.