Vinduer

Skap uttrykket du ønsker i din bolig med vinduer i aluminium

Les mer

Våre systemer

Ta en nærmere titt på våre fantastiske systemer

  • Over 80 års erfaring

  • Hundrevis av leverte prosjekter

  • Proff montasje

  • Tett oppfølging

Vinduer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

1

Vinduer for et lyst og komfortabelt hjem.

Vi mennesker er avhengig av dagslys. Dagens høyisolerte vinduer gjør det mulig å la lyset flomme inn i våre hjem. For deg som pusser opp er det lønnsomt å bytte til moderne vinduer, i tillegg til lavere oppvarmingskostnadene øker du verdien på eiendommen din. Vi tilbyr deg også uisolerte vinduer til innvendig bruk som skillevegg eller i hagestuen din. Vinduene er funksjonelle, vedlikeholdsvennlige og har lang holdbarhet.

2

Grenseløst innslipp av lys

Skap en lekker ramme rundt omgivelsene utenfor med glass i tak og vegger! Transparens i yttervegger og tak gir uendelig tilgang til naturlig dagslys, en luftig romfølelse og et særegent bomiljø. Så ikke la størrelsen på vinduene begrense deg, men la fantasien få fritt spillerom. Vi hjelper deg med å gjøre idéene om til virkelighet.

3

Vinduer med integrert solskjerming

Vinduer på passivhusnivå med integrert solskjerming og god lydisolering

Planlegg riktig solskjerming allerede fra start
For å opprettholde et godt bo- og arbeidsmiljø trenger vi å regulere lys- og varme innslipp. Solskjerming skal hindre blending og i tillegg hindre solen i å varme opp rommet. Innvendig solskjerming hindrer at vi blendes av solen, men stopper ikke varmen fra å komme inn. Varmen må stoppes på utsiden av fasaden. Utvendig solskjerming kan noen ganger være mindre estetisk og upraktisk for boliger og bygg i vindutsatte områder. Med det koblede aluminiumsvinduet Schüco AWS 120 CC.SI stoppes varmen av små lameller som ligger inne i vinduet. Et trelags-glass på innsiden av dette igjen hindrer varmen i å komme seg videre gjennom vinduskonstruksjonen og inn i rommet.

Vinduer

Sørenga

Vinduer

Lørenskog Hus

Les mer

Ved å bruke glass som en del av konstruksjonen, har vi skapt en nesten sømløs fasade som lar besøkende nyte utsikten og følelsen av å være utendørs uavhengig av hvor i buen en befinner seg.

Vinduer

Vinduer

Verkseier Furulundsvei 22

Les mer

Et prosjekt som viser hvordan våre løsninger kan gi kontorbygg et moderne og innbydende uttrykk. Med fasadesystemet FWS 50 kombineres estetikk og energieffektivitet.

Les mer om

Vinduer