Glassfasader

​Moderne bærekraftig arkitektur dreier seg om mer enn maksimal energieffektivitet. La deg inspirere av et fleksibelt og bredt utvalg av glassfasader for fremtidens bygg.

Les mer

Våre systemer

Ta en nærmere titt på våre fantastiske systemer

  • Over 80 års erfaring

  • Hundrevis av leverte prosjekter

  • Proff montasje

  • Tett oppfølging

Glassfasader

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

1

Kvalitet og utsøkt design

Glassfasader av høyeste kvalitet, utsøkt design og integrering av intelligente funksjoner kombinert med optimale ytelser kjennetegner tidsriktige glassfasader i aluminium. Schüco dekker alle disse egenskapene i fasadekonseptet, Schüco FWS (Façade Wall System). Denne systemplattformen av glassfasader tilbyr arkitekter og designere kreativ frihet, kombinert med de beste egenskapene og kostnadseffektiv produksjon.

2

Glassfasader med bæreevne

Glassfasader er selvbærende og kan i sin helhet monteres på utsiden av selve hovedkonstruksjonen, men også som mindre glassfelt i åpninger mellom dekker eller i klimavegger. Det finnes et bredt utvalg av glassfasader og kombinasjonsmuligheter. En kjent fasadekombinasjon er den såkalte varm/kaldfasaden, som fremstår som en helglassfasade med vinduer og kledning i samme liv og med svært gode isolasjonsegenskaper.

3

Et bredt utvalg av kombinasjons-muligheter

Glassfasadene er kompatibel med andre produkter fra Schüco og åpner opp for stor valgfrihet i design og glasstype. Vi tilbyr alt fra varme glass, screentrykte glass til glass med integrerte egenskaper som selvrensing og solceller. Du kan etter eget ønske integrere andre produkter, som åpningsvinduer for lufting eller dører for å kunne åpne opp mot utvendige arealer.

Glassfasader

Lørenskog Hus

Les mer

Ved å bruke glass som en del av konstruksjonen, har vi skapt en nesten sømløs fasade som lar besøkende nyte utsikten og følelsen av å være utendørs uavhengig av hvor i buen en befinner seg.

Glassfasader

Haakon VII's Gate

Les mer

I Haakon VII´s gate er eleganse nøkkelordet, og med våre løsninger ble dette inngangspartiet kronen på verket

Glassfasader

Glassfasader

Maritimt Museum

Les mer

Norsk Maritimt Museum fikk en glassfasade som gir dagslys inn, med et nydelig utvendig preg. Denne jobben er vi stolte av!

Les mer om

Glassfasader

Produkter

Med god kompetanse, kvalitetsprodukter og engasjerte medarbeidere er Elverhøy en av de mest fleksible og komplette leverandørene av glass og aluminiumløsninger i det norske markedet.