Scroll ned

Ved å bruke glass som en del av konstruksjonen, har vi skapt en nesten sømløs fasade som lar besøkende nyte utsikten og følelsen av å være utendørs uavhengig av hvor i buen en befinner seg.

Lørenskog Hus

Luftfoto av en moderne buet bygning med spredte vindusmønstre, omgitt av veier og mindre bygninger i et forstadsområde.
Moderne kontorbygg i glass med reflekterende vinduer og flere etasjer, som viser utsikt over urban arkitektur og overskyet himmel.
Nærbilde av en moderne sylindrisk bygning med en buet glassfasade som reflekterer blå himmel og skyer, og viser to åpne vinduer.
Luftfoto av et moderne, buet kontorbygg med vidstrakte glassfasader omgitt av veier og annen urban infrastruktur. det er et lite, rundt hageområde ved inngangen foran.
Buet, moderne glassbygning med reflekterende vinduer under en klar blå himmel med stramme skyer. arkitekturen skaper en jevn, bølgeaktig fasade.
Buet moderne kontorbygg med reflekterende glassfasade under en klar blå himmel.
No items found.

Relaterte produkter

Arkitekt

L2 Arkitekter

Byggeår

2011

Entreprenør

Tronrud Entreprenør

Fotograf

Oppsummering

En fasade fra fremtiden på Lørenskog Hus

I Lørenskog, like utenfor hovedstaden, har kommunen fått et splitter nytt, multifunksjonelt kulturhus «Lørenskog Hus». Elverhøy har ikke bare levert, men også produsert den noe utradisjonelle glassfasaden og vinduene som har gitt bygget en lys og åpen følelse.

Elverhøy har sørget for at lysinnslippet i bygget er optimalt ved å tenke nytt når det gjelder fasadeløsninger. Ved å bruke glass som en del av «profilene», har vi skapt en nesten sømløs fasade som lar besøkende nyte utsikten og følelsen av å være utendørs uavhengig av hvor i «buen» en befinner seg.

Schüco fasadesystem FWS 50 har vært en viktig del av dette prosjektet. Dette systemet er kjent for sin kvalitet og har spilt en stor rolle i hvordan fasaden på Lørenskog Hus både ser ut og fungerer.

For Elverhøy Aluminium og Glass handler det alltid om å levere arbeid som ikke bare møter forventningene, men også gjør det lille ekstra. Enten det gjelder et stort prosjekt som Lørenskog Hus eller noe mindre, er målet å skape løsninger som både er funksjonelle og som ser flotte ut.

Lørenskog Hus
Lørenskog Hus
Lørenskog Hus

Alle bilder

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Nyhetsbrev

Takk for din interesse! Vi sender deg en e-post med instrukser for å bekrefte innmeldingen.

Det oppstod en feil som gjorde at vi ikke klarte å fullføre innmeldingen din. Vennligst prøv igjen eller kontakt oss.

Hvorfor burde jeg melde meg på nyhetsbrevet?