Prosjektleder

Elverhøy Aluminium og Glass søker dyktige prosjektledere til spennende utfordringer!

Prosjektleder i Elverhøy Aluminium og Glass

I jobben som prosjektleder i Elverhøy vil du være ansvarlig for gjennomføringsprosessen av prosjekter, bistå i utvikling og kalkulasjon, samt ha nær kontakt med kunder og leverandører i hele prosessen.

En sentral arbeidsoppgave er å drive prosjektsalg mot både eksisterende og nye kunder. Videre skal du følge opp egne prosjekter for å sikre en effektiv gjennomføring og en effektiv ressursstyring i prosjektene. Dette vil kreve at du samarbeider godt med våre interne ressurser i Elverhøy samt med våre eksterne samarbeidspartnere og kunder. Et viktig mål for stillingen er å ha kontroll i egne prosjekter og sikre god prosjektøkonomi

Du som skal jobbe som prosjektleder i Elverhøy er sosialt dyktig. Dette betyr at du er god til å kommunisere og samarbeider godt med alle typer mennesker. Som type er du strukturert, kvalitetsbevisst, hardtarbeidende og tar eierskap til de prosjektene du skal lede. Du evner å ligge i forkant og er en selvdreven person.

Vi søker deg som har relevant erfaring innen prosjektledelse, prosjektdeltagelse eller byggeplassledelse. Det er fint om du har relevant utdanning fra teknisk fagskole eller fra ingeniørstudier innen byggfag. Likevel er erfaring og byggeteknisk forståelse viktigere enn kravet til utdanning. Det er en fordel om du har god generell datakunnskap.

Elverhøy tilbyr en spennende og variert arbeidshverdag i et fremoverlent og ambisiøst miljø. Du vil jobbe med bærekraftige og fremtidsrettede bygningsprodukter bestående av aluminium og glass.

Elverhøy har gjennom sunn og god forretningsdrift sikret en solid økonomi og gode resultater. Vi kan derfor tilby en trygg arbeidsplass med ordnede forhold og konkurransedyktige betingelser. Vi er opptatt av å ta vare på folk, at folk skal ha det bra på jobb og at Elverhøy skal være et godt sted å jobbe. For å sikre en god inntreden i selskapet tilbyr vi også et strukturert onboarding program med relevant opplæring.

Våre prosjekter og satsning er i hovedsak rettet mot Oslo området, så det er en fordel om du er bosatt her. Alternativt ser du for deg å flytte til dette området.

Om arbeidsgiveren

Elverhøy er en bedrift med lange tradisjoner og ble etablert i 1936.
Det startet som et møbelsnekkerverksted, men etter et generasjonsskifte dreide dette mer over til produksjon av vindu- og dørsystemer.
Med kompetanse, kvalitetsprodukter og engasjerte medarbeidere leverer vi i dag skreddersydde løsninger til det norske markedet. Som en 3. generasjons familiebedrift, har vi kontinuerlig utviklet oss. Våre partneravtaler med leverandørene Schüco, Sapa og Lamilux gjør oss i stand til å dekke de fleste behov kunder i vårt marked har.

Elverhøy er i dag en av landets største leverandør av dagslyssystemer, og har som mål å hjelpe eiendoms- utviklere og besittere med å skape optimale dagslysforhold i sine bygg.
Elverhøy leverer et bredt spekter av produkter innen fasader, overlys, takvinduer, lukesystemer, skyve- og foldedører og vinduer.
Med våre produkter er vi den mest fleksible og komplette leverandøren av glass og aluminiumløsninger i det norske markedet.

Vårt moderne produksjonsanlegg på Østlandet, med høy kapasitet og presisjonsnivå, er bemannet med erfarne ansatte. Dette produksjonsanlegget er rigget for betydelig vekst.

Elverhøy har ambisjoner om fortsatt vekst og ønsker derfor å ansette nye prosjektledere. Blir du trigget av teksten over håper vi du ønsker å bli en del av Elverhøy-teamet.

Sektor: Privat

Antall stillinger: 2

Sted: 1910 Enebakkneset

Bransje: Bygg og anlegg,Eiendom,Håndverkstjenester

Stillingsfunksjon: Kundeservice, Prosjektledelse, Salg / Løsningssalg

Ansettelsesform

Fast

Frist

23.10.2023

Stillingstittel

Prosjektleder

Bli en del av teamet vårt?

Søk her

Spørsmål om stillingen?

Odd Werner Hansen

Rådgiver i Altero Utvikling AS

Telefon

Jan Remy Taaje

Daglig leder i Elverhøy Aluminium og Glass

Telefon